ProBeneFit: Poslovno savjetovanje u strategijama i poslovnom razvoju

25.02.2014. 08:56 / Izvor: eKapija.ba
ProBeneFit: Poslovno savjetovanje u strategijama i poslovnom razvoju

Agencija za poslovno savjetovanje ProBeneFit Consulting osnovana je 2006. godine od strane poslovnog savjetnika Emira Medanhodžića. Specijalnost Agencije su strategije i poslovni razvoj za mala i srednja preduzeća, kao i trening/coaching iz menadžmenta i poduzetništva.

Agencija za poslovno savjetovanje ProBeneFit Consulting osnovana je 01.06.2006. godine od strane poslovnog savjetnika Emira Medanhodžića. Specijalnost Agencije su strategije i poslovni razvoj za mala i srednja preduzeća, kao i trening/coaching iz menadžmenta i poduzetništva.

Vrijednosti agencije ProBeneFit su: Poštenje, Izvrsnost, Kreativnost.

Dodatna vrijednost agencije ProBeneFit tržištu poslovnog savjetovanja je jedinstvena, sačinjena prema klijentu, poslovna praktična rješenja.

Misija ProBeneFit agencije je pomoći poslovnim ljudima da profitabilno ostvare svoje ciljeve kroz izvrsnost i kreativnost u poslovnom savjetovanju i uvijek dati klijentu oduševljavajuće više vrijednih usluga nego konkurencija.

Dok je vizija postati prepoznatljiva regionalna kompanija za poslovno savjetovanje sa izvrsnošću u strategijama i poslovnom razvoju.

  • Ako želite započeti ili razviti posao,
  • Ako želite rješiti probleme svog poslovanja ili
  • Ako želite trenirati svoj menadžment i uposlenike,

Pozovite Agenciju za poslovno savjetovanje ProBeneFit Consulting - Sarajevo

ProBeneFit Vam daje praktična poslovna rješenja, vodi prema efikasnom ostvarenju vaših ciljeva te trenira vaš menadžment i uposlenike da budu uspješni i profitabilni.

Specialties:

Strateški Management, Marketing, Operativni Management, Ljudski resursi, IIOSS: Analiza i Dijagnoza preduzeća putem japanske IIOSS metodologije, Trening/Coaching, Transformacija preduzeća - rješavanje problema/simptoma.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti