ProCredit Bank otvorila poslovnicu u Laktašima

05.10.2007. 14:40 / Izvor: Fena
ProCredit Bank otvorila poslovnicu u Laktašima

ProCredit bank je danas (05.10.2007.) u Laktašima otvorila novu poslovnicu i to je 10. poslovnica ove banke otvorena u 2007. godini i trideset deveta u Bosni i Hercegovini.

Kako je naglasio tokom ceremonije direktor ProCredit bank Peter Moelders širenje poslovnih jedinica prati nastojanje banke da se približi klijentima i odgovori na njihove potrebe pružajući im profesionalne i transparentne bankarske usluge.

ProCredit bank je područje Laktaša pokrivala iz filijale Banja Luka i danas u kreditnom portfoliju banke za ovo područje ima 1.200 klijenata.

"Tokom godine zadržali smo fokus na kreditiranju malih i srednjih preduzeća i poljoprivrede. U ovom sektoru kreditni portfolio prelazi 273 miliona KM. Ovi rezultati su ostvareni poboljšanjem usluga za klijente i našim pojačanim prisustvom na bh. tržištu" izjavio je Moelders.

Gostima se obratio i Radomir Savić, regionalni direktor ProCredit bank, koji je istaknuo da je i ovo otvorenje omogućilo zaposlenje 14 mladih ljudi te je pozvao građane da posjete poslovnicu za vrijeme petnaestodnevne akcije "Dani otvorenih vrata", kada će imati priliku da direktno upoznaju usluge koje ova banka nudi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti