Vijesti

ProCredit banka uvela novu uslugu - Mini izvod, brz i jednostavan način pristupa evidenciji o posljednjih deset transakcija

14.09.2009. 11:40 / Izvor: eKapija.ba

ProCredit Bank je 14. septembra 2009. godine uvela novu uslugu, Mini izvod, koja će klijentu na brz i jednostavan način omogućiti pristup evidenciji o posljednjih 10 transakcija vezanih za njegovu debitnu karticu ili karticu sa odgođenim plaćanjem.

Izvod sadrži kratke opise i detalje transakcija koje je klijent napravio koristeći jednu od ovih kartica, a koje su vezane za njegov račun. Mini izvod je dostupan na svim ProCredit bankomatima. Trenutno, banka ima više od 40 bankomata u zemlji.

ProCredit Bank fizičkim licima nudi debitne Maestro i Visa Electron kartice koje su vezane za tekući račun klijenta. Debitne kartice omogućavaju pristup novcu 24 sata dnevno uz dodatnu pogodnost – mogućnost kredita po tekućem računu. Također, klijenti mogu koristiti i kartice sa odgođenim plaćanjem Master Card i Visa Classic uz potrošački limit od 250 do 2.000 KM, sa odgodom plaćanja do 45 dana.

Sa ovim karticama moguće je plaćati putem interneta, rezervisati hotelski smještaj ili avionsku kartu, a klijenti imaju mogućnost da sumu svih transakcija koje su obavili jednog mjeseca plate do 15. u narednom mjesecu, bez kamate na utrošena sredstva.

Pravna lica mogu odabrati VISA Business Electron karticu koja je namijenjena vlasnicima i ovlaštenim zastupnicima svih tipova registrovanih firmi i omogućava plaćenje troškova, kao što su gorivo, kancelarijski materijal, itd. Ova kartica omogućava pristup novcu koji klijent posjeduje na tekućem računu, uključujući i mogućnost korištenja kredita po tekućem računu.

Biranjem opcije Mini izvod na ProCredit bankomatima klijent će moći jednostavno pratiti stanje na računu za koji je njegova kartica vezana. Na ovaj način klijentima je omogućeno jednostavno praćenje i kontrola utrošenih stredstava, saopćila je ProCredit banka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti