Prointer obilježio kraj poslovne godine: Partner vrijedan pažnje

08.12.2018. 14:40 / Izvor: Akta.ba
Prointer obilježio kraj poslovne godine: Partner vrijedan pažnje
OTVORI GALERIJU

U prisustvu brojnih zvanica, poslovnih partnera i prijatelja kompanija Prointer ITSS sinoć je u Banjaluci obilježila kraj poslovne godine. 

U prisustvu brojnih zvanica, poslovnih partnera i prijatelja kompanija Prointer ITSS sinoć je u Banjaluci obilježila kraj poslovne godine. Na prazničnoj zabavi prvi ljudi Prointera nisu krili zadovoljstvo, jer su ove godine dodatno prepoznati od globalnih IT lidera kao partner vrijedan pažnje koji je i nagrađen za kvalitet i predan rad.

Uz činjenicu da je dodatno ojačana ekipa IT stručnjaka u svim sektorima ove kompanije, u Prointeru posebno ističu da će i u idućoj godini nastaviti misiju društvene odgovornosti i podržavati događaje i kolektive vrijedne pažnje.

Gostima na prazničnoj zabavi predstavljen je novi korporativni video s posebnom porukom, ali i promotivni spot sa Banjalučankom Nikolinom Makivić kojim se dodatno naglašava značaj ulaganja u nauku.

Kompanija Prointer ITSS stipendira mladu naučnicu Nikolinu Makivić na doktorskim studijama u Parizu gdje radi na projektu unapređenja baterija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti