Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Projekat "Proširenje kapaciteta Poslovnog inkubatora" u saradnji sa FMRPO

26.03.2018. 12:05 / Izvor: Akta.ba

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic je u mjesecu julu 2017. godine potpisala Ugovor sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta o realizaciji projekta "Proširenje kapaciteta Poslovnog inkubatora", a u sklopu programa "Unaprijeđenje preduzetničke infrastrukture".

"Realizacija projekta je završena u februaru 2018. godine, kada su u potpunosti završene sve aktivnosti u vezi sa nabavkom planirane informatičke i kancelarijske opreme. Cilj ovog projekta je proširenje kapaciteta Poslovnog inkubatora Konjic, a sve sa ciljem pružanja podrške mladim i ambicioznim ljudima koji imaju poslovne ideje i iste žele da pretvore u uspješnu poslovnu priču", istakli su iz Agencije za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic.

Trenutno je otvoren Javni poziv za iskazivanje interesa za potencijalne korisnike novoopremljenih kancelarija Poslovnog inkubatora Konjic, te se pozivaju sve inovativne i poduzetnički orijentisane osobe da prijave svoje poslovne ideje za mjesto u Poslovnom inkubatoru Konjic.

Obrazac za prijavu svoje poslovne ideje potencijalni korisnici mogu preuzeti na web stranici Agencije "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic i to na slijedećem linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti