Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Promotim vam nudi rješenja iz oblasti web developmenta i online marketinga

13.03.2018. 08:19 / Izvor: Akta.ba

Promotim je bosanskohercegovačka kompanija osnovana 2003. godine s ciljem pružanja marketinških usluga. Danas, kompanija  koja ne slijedi trendove, već čini sve da bude korak ispred. Inovativna i nesvakidašnja rješenja iz oblasti web developmenta i online marketinga, specijalnost su Promotima.

Tim čine mladi i ambiciozni kreativci čija je zajednička želja i strast, rad na kvalitetnim i izazovnim projektima zbog čega su u svom dosadašnjem radu razvili mnoga pojedinačna i specifična rješnja za zahtjevno domaće i inostrano tržište, te planirali i razvili mnoge proizvode i web servise koje danas svakodnevno koriste desetine hiljada korisnika.

Prvi bosanskohercegovački ticketing servis KupiKartu putem kojeg posjetioci mogu online kupiti kartu za veliki broj kulturnih i sportskih događaja u Bosni i Hercegovini i regiji, kao i prva poklon-bon prodajna platforma KupiPoklon nose potpis Promotima.

Razvili su i neke od najposjećenijih news portala u Bosni i Hercegovini, te su jedina web development kompanija čija rješenja koriste desetine news redakcija u regiji. Fena, Buka, Frontal, MojPortal, Politika+ su samo neki od njih.

Iz Promotima ističu da su ponosni na dugoročne odnose koje njeguju sa klijentima i što su imali privilegiju raditi s vrhunskim kompanijama. Za njih ne postoje veliki i mali jer se veličina ne mjeri ni brojem zaposlenih, ni veličinom infrastrukture, već prepoznatljivim kvalitetom i načinom rada na tržištu.

Nemate ideju, a želite iskoristiti prednosti interneta, ostvariti veći profit i održati ili poboljšati svoj imidž? Promotim će vam dati ideju i ostati s vama do krajnjeg cilja – Vašeg uspjeha.

Imate ideju, ali ne znate kako je realizirati? Promotim će Vam pomoći da ostvarite svoju viziju. 

Bez zadovoljnih klijenata, postojanje Promotima ne bi imalo svrhu. Stoga, 24 sata dnevno, više od desetljeća, Promotim radi za uspjeh svake firme koja ga angažira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti