Promotivni materijali - važan dio savremenog poslovanja

17.02.2016. 15:19 / Izvor: Akta.ba
Promotivni materijali - važan dio savremenog poslovanja

Pokažite poštovanje prema poslovnim partnerima i iskoristite ovaj marketinški alat kao gestu kojom ćete razvijati odlične poslovne odnose

Pokažite poštovanje prema poslovnim partnerima i iskoristite ovaj marketinški alat kao gestu kojom ćete razvijati odlične poslovne odnose. Olovke, upaljači, privjesci za ključeve, USB stikovi, kutije za vizitke samo su mali dio ponude Best Solutiona.

Zastave

Zastave po vašoj želji s logom firme, slikom i dezenom neograničene veličine i količine.
Materijali od kojih se štampa zastava je tekstilni mesh ili svila (saten), boja je postojana, otporna na vanjske uvjete i vremenske neprilike. Šivanje i konfekcioniranje zastava po vašoj želji s dodatnom opremom kao što su halkice, ringovi, karabineri. I sve to imate na jednom mjestu.

Kartonska pakovanja

BSC proizvodi u svim dimenzijama i oblicama uz mogućnost štampe u jednoj ili više boja. Osnovna podjela kartonske ambalaže je na amerikan iliti transportne kutije i štancane kutije. U stalnoj ponudi se nalaze kutije za knjige (ukrasne i transportne), kutije za vina, kutije za plakete i priznanja, kutije za kristal i drugi proizvodi.

Kese

Luksuzne kese – reklamne, papirne kese, sa najkvalitetnijom ofset štampom, su veoma atraktivan reklamni proizvod. Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumijeva korišćenje najkvalitetnijeg papira (polukartona), sa sjajnom ili mat plastifikacijom.

Promo pultovi

Promo pultovi su neizbježno pomagalo u promotivnim i sajamskim aktivnostima. Lagani za transport i postavljanje, uz to brendirani s vašim porukama postaju nezamjenjivi u svim prilikama. Slobodno nam se obratite i pošaljite upit.

Roll up  i x konstrukcije

Štampa Roll up banera je pun kolor na ceradnom platnu ili polipropilenu koje je prilagođeno za spoljašnu i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguće je zamjeniti grafiku na roll up baneru a konstrukcija se može koristiti više puta.

Print na puzzle, majice i šolje

U BSC radionici ovakav tip brendiranja obavlja se trenutno najkvalitenijim bojama na tržištu i nije samo suvenirskog karaktera već posjeduje pun upotrebni kvalitet  kakav zahtjevaju najviši standardi u ugostiteljstvu. Kvalitetnu štampu na šoljama, čašama, majicama, pepeljarama, i ostalim artiklima – nije lahko uraditi.

Wobbleri

Promo vobleri, nosači reklamnih poruka su sastavni dio prezentovanja proizvoda i usluga u svim marketima, sajmovima, promocijama, prodajnim objektima…BSC izrađuje promo voblere tehnikom digitalne ili ofsetne štampe na papiru (u zavisnosti od željenog tiraža) u kombinaciji sa PVC nosačima.

Pos police

Na osnovu dostavljenih idejnih rješenja BSC je izradio alate za termoformiranje plastike odnosno elemenata promo police.

Vizuali raznih oblika i pos police

Veliki izbor standardiziranih promotivnih artikala.

Brzo i jednostavno dođite do materijala potrebnih za sastanak ili prezentaciju vaše firme.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti