Prvi osječki Pioneers Unplugged opravdao očekivanja

15.05.2014. 15:25 / Izvor: eKapija.ba
Prvi osječki Pioneers Unplugged opravdao očekivanja
OTVORI GALERIJU

U sklopu IT konferencije The Geek Gathering, u Osijeku se 9. svibnja 2014. godine po prvi put održao Pioneers Unplugged.

U sklopu IT konferencije The Geek Gathering, u Osijeku se 9. svibnja 2014. godine po prvi put održao Pioneers Unplugged. Ovaj lokalni događaj uoči glavnog Pioneers Festivala započeo je u 17:30 h, a priveden je kraju poslije 20 h. U prostoru Poliklinike Oculus (bivši Litokarton) posjetitelji su imali priliku poslušati predstavljanja startupa te zanimljiva predavanja o crowdfundingu i razvoju proizvoda.

Ulaznice su se mogle kupiti na Eventbriteu po 6,50 i 10,00 eura, a riječ je o konceptu održavanja lokalnih tehnoloških meetupa i natjecanja s ciljem prezentacije startupa na lokalnoj sceni, druženja s potencijalnim investitorima te predavanja i širenja startup zajednice.

Vlatko Matijević (Aabo), Matias Knežević (Obnovljivi), Damir Zekić i Muamer Ribica (Zavrti), Hrvoje Hafner (Crowdfunding.hr), Siniša Domislović (SpotXplorer), Josip Bolković (SportTourism), Ivo Špigel (ZIP), Hermes Arriaga (The Inkubator), Bela Ikotić (BIOS), Luka Sučić (hub:raum) i Ines Avdić (Hub387) - svi su oni bili dio prvog osječkon Pioneers Unpluggeda.

Na kraju zbivanja publici se preko Skypea pridružio Nuno Coelho Martins iz Pioneersa te obznanio tko je putem Twittera osvojio ulaznicu za Pioneers Festival koji će se održati u Beču 29. i 30. listopada 2014. godine.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti