Prvi SBC Hospitality showroom u Sarajevu: Oprema za hotelijerstvo svjetske kvalitete

21.05.2010. 15:11 / Izvor: eKapija.ba
Prvi SBC Hospitality showroom u Sarajevu: Oprema za hotelijerstvo svjetske kvalitete

Načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo otvorio je 19. maja u prodajnom centru Šipad Komerc d.d. Sarajevo prvi SBC Hospitality showroom za opremanje u hotelijerstvu.

SBC Hospitality je zaštićeni znak Sarajevo Business Consultinga d.o.o. i divizija koji se isključivo bavi uslugama i opremanju u hotelijerstvu. Riječ je o savršenstvu dizajna evropskih top brendova u kooperaciji sa Šipad Komercom i 24 kompanije.

"Jedinstveni i specijalizirani showroom prostire se na 550m2 . U njemu se nalaze brendovi iz BiH i vodećih svjetskih kompanija iz oblasti it-a, escajga, brava, namještaja, madraca, kupatila itd. Tako da vlasnici hotela mogu na jednom mjestu, koji je predivnog ambijenta, naći najbolje rješenje za njihov hotel. Pored opremanja, nudimo i usluge projektovanja, marketinške strategije, web dizajna, hotelskog savjetovanja, franšiznih ugovora“, kazao je za eKapija.ba Enes Kazazić, direktor Sarajevo Business Consultinga.

Posebno kreirani ambijent koji se sastoji od apartmana, dvije sobe, kupatila, bara, recepcije, bašte, lobija, dat će Vam osjećaj kakav hotel želite. Showroom je pogodno mjesto za sastanke arhitekata i vlasnika hotela, mjesto edukacije i priprema radova studenata arhitekture.

"Pažljivo birani brendovi iz SAD-a, Francuske, Italije, Španije, Italije, Turske i BiH, izuzetnih referenci koji imaju ugovore sa najvećim svjetskim hotelskim lancima, došli su kod nas i to je trud intenzivnog dvogodišnjeg rada i istraživanja tržišta u BiH i regionu", ističe on.

Treba naglasiti da je ovo prvi i jedini showroom ovakve vrste u našoj zemlji i već ima interesa za otvaranjem istih u Hrvatskoj i Srbiji.

Inače, SBC Hospitality sa svakom kompanijom ima direktne ugovore, čime su za Vas obezbijedili apsolutno prihvatljive cijene sa kvalitetnom postprodajnom uslugom.

SBC Hospitality zastupnik je brendova Onit - brave, sefovi, sistemi sigurnosti, klimatizacije, minibarovi, sigurno će zadovoljiti sve standarde. Iz Italije, izvanrednim dizajnom i kvalitetom, La Tavola escajg će sigurno biti dio Vašeg restorana. Effedue, Blu Angels, je vodeća italijanska kompanija u savjetovanju hotela, kako napraviti dobar doručak. Provjerite zašto su Blu Angel aparati za tople i hladne napitke, u svim vodećim hotelima i kruzerima u regionu. Vestel, globalni lider u proizvodnji bijele tehnike, koji proizvodi opremu za vodeće svjetske kompanije, koji drži 20% tržišta LCD-a, oprema Hilton hotele sa softwerom i hardwerom, sada je na našem tržištu sa IPTV sistemima, sa ugrađenim modulima, softwerom koji Vaše goste neće ostaviti ravnodušnim.

Partneri projekta su: Šipad Komerc, Hercing, Farb-ex, Baumit, Suncobrani.ba, Levels, Vitra, Burotime, itd.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti