PSC-Jelah prvi put na sajmu: Takeuchi strojevi osvojili Tešanj

14.06.2019. 07:23 / Izvor: Akta.ba
PSC-Jelah prvi put na sajmu: Takeuchi strojevi osvojili Tešanj
OTVORI GALERIJU

PSC Jelah d.o.o., generalni zastupnik Takeuchi strojeva za BiH, predstavlja se po prvi put na Sajmu privrede u Tešnju koji se održava od 13. do 16. juna 2019. godine.

PSC-Jelah d.o.o., generalni zastupnik Takeuchi strojeva za BiH, predstavlja se po prvi put na Sajmu privrede u Tešnju koji se održava od 13. do 16. juna 2019. godine.

Radi se o firmi osnovanoj davne 1997. godine. Regionalni je lider u prodaji građevinskih strojeva i rudarske opreme koji posluje u deset europskih zemalja i koja je u skoro dva desetljeća uspješnog poslovanja izrasla u jednu od najvećih firmi koja se bavi prodajom i  građevinskih strojeva na području Balkana.

"Na sajmu su izloženi bageri od jedne do 16 tona sa pratećim alatima, bušilicama, čekićima, grajferima i veoma smo zadovoljni odazivom kupaca kojih ima najviše upravo iz ovog kraja", kazao je za naš portal direktor Anid Ćeman.

Neki od njihovih najvećih kupaca su Inženjering Jelah, AS Grupacija, Farex, kao i dosta fizičkih kupaca.

Pored bagera, na sajmu su izloženi i valjci brenda Ammann do 15 tona.

Govoreći o zastupništvima, kaže da su upravo na sajmu započeli pregovore za novo zastupništvo turskog brenda Hidro-Mak, te se nadaju pozitivnom ishodu.

Pored prodaje bagera, PSC je unazad 20 godina uspješan i na polju prodaje polovnih građevinskih mašina, autoservisa, tehničkih pregled vozila, homologacije i certifikacije vozila.

Kao njihovu veliku prednost ističe lager vozila koja su spremna za isporuku odmah nakon kupovine. 

"Bageri su prepoznati kao dobri i za njih se samo može reći da su skupi. Iako je naše tržište takvo da se kupuje uglavnom jeftinije, ipak postoje kupci kod kojih kvalitet prevlada", naglašava Ćeman i pozvao sve zainteresovane da posjete njihov izložbeni štand i uveličaju 15. Međunarodni sajam privrede Tešanj 2019.

S.B.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti