QSS Web i Mail hosting: Budite korak ispred konkurencije!

18.07.2014. 14:28 / Izvor: eKapija.ba
QSS Web i Mail hosting: Budite korak ispred konkurencije!

Specijalna akcija za sve kompanije koje posluju u oblasti građevine. Koristite QSS Web i Mail hosting usluge i budite dostupni Vašim kupcima i na Internetu.

Svi korisnici koji do 30.09.2014. godine promijene providera ili po prvi put počnu koristiti Web i Mail hosting usluge kompanije QSS d.o.o. Sarajevo, automatski ostvaruju popust od 60% za prvih 6 mjeseci korištenja ove vrste usluga.

Nekada su kupci građevinske usluge, proizvode ili materijal kupovali isključivo na osnovu cijene i preporuke od strane porodice ili prijatelja. Danas, moderni kupac kao jednog od glavnih "savjetnika" koristi Internet i najprije se obraća kompanijama čije ime među prvima pronađe na Internetu.

Cijena je i dalje bitan faktor, ali u vremenu kada skoro svi konkurenti imaju približno jednake cijene, prvi kontakt može biti od presudnog značaja za kupovinu.

Kako bi ostali konkurentni na tržištu, prinuđeni ste ulagati u Vašu dostupnost i komunikaciju na internetu.

Budite korak ispred konkurencije i predstavite Vaše usluge i proizvode na moderan način, te iskoristite "skrivena tržišta" prije drugih.

Saznajte više o QSS Web i Mail hosting uslugama na Web stranici: www.qsscloud.ba.  A za sva dodatna pitanja ili narudžbe kontaktirajte prodajno osoblje kompanije QSS putem e-maila: prodaja@qss.ba ili na broj telefona: 033 563 008.

"QSS je domaća IT kompanija i lider smo u oblasti usluga Hostinga u našoj zemlji. Posjedujemo moderne Data Centre opremljene po posljednjim standardima, a naše certificirano tehničko osoblje su garant visoke dostupnosti Vaše Web stranice i Mail servisa", poručuju iz QSS-a.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti