Rafinerija nafte Brod tradicionalni učesnik Sajma privrede u Brodu

03.09.2021. 13:05 / Izvor: Akta.ba
Rafinerija nafte Brod tradicionalni učesnik Sajma privrede u Brodu

Rafinerija nafte Brod tradicionalni je učesnik na Sajmu privrede, poljoprivrede i turizma "Brod 2021".

Rafinerija nafte Brod tradicionalni je učesnik na Sajmu privrede, poljoprivrede i turizma "Brod 2021", koji se održava osmu godinu za redom. Sajam u Brodu predstavlja važan privredni i društveni događaj kako za opštinu, tako i za regiju. Svojim prisustvom, najveći privredni subjekt u Brodu želi da promoviše pozitivan privredni ambijent i potakne i druge da učestvuju na ovom i sličnim događajima od značaja za privredni život opštine, Republike Srpske i BiH.

Tokom ceremonije svečanog otvaranja sajma ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević je izrazio očekivanje da će sajam i dalje da se razvija i okuplja privrednike ne samo iz Republike Srpske nego i iz cijelog regiona. Načelnik opštine Brod Zoran Vidić rekao je da je cilj sajma da se pokažu bogatstva koje Republika Srpska i opština Brod imaju, te da se uspostave novi kontakti.

Sajam je već prvog dana okupio veliki broj privrednika i posjetilaca.

Sajam privrede, poljoprivrede i turizma koji organizuju opština Brod i Turistička organizacija ove lokalne zajednice, završava se u subotu 4. septembra.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti