Regeneracija širi poslovanje u Srbiju i Crnu Goru

11.06.2018. 12:08 / Izvor: Akta.ba
Regeneracija širi poslovanje u Srbiju i Crnu Goru

Kompanija Regeneracija d.o.o. posluje od 2005. godine i u ovom periodu izrasla je u lidera na tržištu BiH.

Kompanija Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša nastavlja sa razvojem svog poslovanja u Bosni i Hercegovini, ali i zemljama regije.

"Ovim putem želimo najaviti da vrlo brzo počinju sa radom podružnice kompanije u Srbiji i Crnoj Gori.Na ovaj način, pokazujemo da nastavljamo održivo i uspješno širenje poslovanja vodeće bosanskohercegovačke kompanije iz oblasti proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih sistema", rekli su iz kompanije.

Kompanija Regeneracija d.o.o. posluje od 2005. godine i u ovom periodu izrasla je u lidera na tržištu BiH, kada je u pitanju proizvodnja u ovoj oblasti.

Iz kompanije kažu da su posebno  ponosni što sa vlastitim proizvodima učestvovali u izgradnji velikog broja objekata širom Bosne i Hercegovine, ali i regije.

"Time pokazujemo da je u Bosni i Hercegovini moguće razvijati proizvodnju, koja će biti konkurentna najvećim evropskim i svjetskim kompanijama iz ove branše. Od početka smo bili posvećeni cilju da u BiH razvijemo proizvodnju materijala i opreme koja ispunjava najoštrije standarde kada je u pitanju kvalitet, ali i zaštita okoliša", kažu iz kompanije.

Kažu da će u ovom pravcu Regeneracija nastaviti svoje poslovanje, jer uistinu vjeruju da svi moramo biti prijatelji okoliša, kako u poslovanju tako i u svakodnevnom životu. Njihovi proizvodi garantiraju kvalitet materijala, te su osmišljeni da unaprijede kvalitet životne sredine.   

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti