Jedina ptičica koja vam pruža priliku da zaradite novac

Vijesti / REGIJA

Jedina ptičica koja vam pruža priliku da zaradite novac

Kao što i pretpostavljate riječ je o Twitteru, najpoznatijoj ptičici na svijetu, čije su dionice od februara ove godine do danas porasle za nevjerovatnih 43%.

23.08.2016. 08:01 / Izvor: Akta.ba

Kao što i pretpostavljate riječ je o Twitteru, najpoznatijoj ptičici na svijetu, čije su dionice od februara ove godine do danas porasle za nevjerovatnih 43%.

FXLider, svima koji žele da zarade na cijeni dionica Twittera na svjetskoj berzi, daje besplatnih 50 eura početnog kapitala.

Besplatnih 50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Twitter, gigantski sajt za mini blogove, osnovan prije 10 godina, predstavlja internetsko okruženje vođeno parolom "Šta se to trenutno dešava u svijetu".

Broj aktivnih korisnika se posljednjih godina konstantno uvećava, a u drugom kvartalu ove godine dostigao je 313 miliona. Iako se broj korisnika sporije uvećava još od 2014. godine, prosječna godišnja stopa rasta još uvijek iznosi 45%.

Poslje nedavno objavljenih poslovnih rezultata za drugi kvartal, prema kojima je zabilježen rast prihoda od oglašavanja za 20%, ova kompanija je osmislila novi način na koji želi da uveća prihode - promotivni stikeri. Naime, kada korisnik napravi fotografiju, može odabrati promotivni stiker određenog brenda koji može podijeliti sa ostalim korisnicima Twittera. To znači da će promotivne stikere kreirati poznati brendovi koji će platiti kompaniji Twitter da ih stavi na raspolaganje milionima svojih korisnika. Ova usluga će biti ponuđena globalnim kompanijama, a prva među njima biće Pepsi Co. koji će dizajnirati 50 svojih stikera. Čini se sjajna ideja da tviteraši, komunicirajući između sebe, rade ujedno na marketingu velikih brendova, ali i Twitter koji će to lijepo naplatiti.

Prihodi Twittera su u 2015. godini iznosili 2,2 milijarde dolara, a očekivani za ovu godinu su 2,6 milijardi. Od ove nove inicijative se očekuje mnogo. Tačnije, to, da njen doprinos u ukupnim prihodima bude najmanje 13%.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti