Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Rekordna godina u Alternativinom poslovanju!

16.02.2018. 08:55 / Izvor: Akta.ba

Iza kompanije Alternativa d.o.o. je najuspješnija godina u njenom poslovanju. Ukupan promet u 2017. godini bio je 35% veći nego u 2016. Iz ove kompanije poručuku „svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovom rezultatu, iskreno se zahvaljujemo.“

U prošloj godini povećan je i broj radnika. Alternativin kolektiv postao je bogatiji za 20 novih uposlenika. Prošla godina ostat će upamćena i po puštanju u rad nove tvornice poliuretanskih panela, kao i  otvaranju nove firme u Beogradu koja se već odlično pozicionirala na području Srbije, a i šire.

"S ponosom ističemo da smo učvrstili povjerenje naših kupaca, te stekli brojne nove kupce. Sigurno je i Vaš trud dio našeg uspjeha, zato budite ponosni na sve ono što smo zajednički postigli.“

Do početka pune sezone Alternativa planira pustiti u rad novu liniju za proizvodnju panela od kamene vune. U 2018. planiraju ojačati izvoz u zemlje regiona, te organizovati prodajnu mrežu u zemljama zapadne Europe.

Nadamo se da će Alternativa za dosadašnje kupce ostati, a za nove postati odredište za sve Vaše razvojne planove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti