Revsar: Tim koji može pružiti najbolje usluge vašim potrebama i zahtjevima

05.08.2014. 08:30 / Izvor: eKapija.ba
Revsar: Tim koji može pružiti najbolje usluge vašim potrebama i zahtjevima
OTVORI GALERIJU

Društvo Revsar d.o.o. je korisnik IASB, Komiteta Međunarodnih Računovodstvenih Standarda, što firmi pomaže da raspolaže sa pravovremenim informacijama u promjenama Međunarodnih računovodstvenih standarda...

Revsar je jedna od prvih revizorskih kuća registrovana na tržištu Bosne i Hercegovine i djeluje od 1998. godine. Poslovi revizije obavlja u skladu sa domaćim zakonskim propisima, Međunarodnim računovodstvenim standardima, Međunarodnim standardima revizije i Međunarodnim standardima finansijskog izvještavanja.

Društvo Revsar d.o.o. je korisnik IASB, Komiteta Međunarodnih Računovodstvenih Standarda, što firmi pomaže da raspolaže sa pravovremenim informacijama u promjenama Međunarodnih računovodstvenih standarda, kao i Međunarodnih standarda finansijskog izvještavanja. Skladno tome, mogućnost korištenja ovih usluga firmi omogućava savremeno poslovanje i funkcionisanje društva.

Revsar d.o.o. posjeduje licencu  Ministarstva finansija Federacije Bosne i Hercegovine za obavljanje poslova revizije, kao i licencu  Ministarstva finansija Republike Srpske za obavljanje poslova revizije na području Republike Srpske.

Revsarov tim čine iskusne i profesionalne osobe sa velikim ugledom u poslovnoj javnosti. Pored edukativnog pristupa usmjeren ka daljenjem usavršavanju uposlenih, Revsar redovno organizuje “team building”, čime se postiže jačanje i unapređenje timskog rada ukupnog kolektiva.

Revsar d.o.o. pruža usluge iz oblasti revizije, poreznog, računovodstvenog i poslovnog konsaltinga te dogovorenih postupaka svim privrednim društvima bez obzira na njihovu veličinu. Među klijentima se nalaze proizvođači i trgovačka društva, banke, osiguravajuća društva, privatizacijski investicioni fondovi, humanitarna društva i neprofitne organizacije. Revsar-ov stručni tim pruža konsultanske usluge prema zahtjevima klijenata, kojima pomaže da unaprijede organizacijsku strukturu, poslovne procese, finansijsku strukturu i poreski tretman. Ovakav pristup je fokusiran na identifikaciju i lociranje bitnih poslovnih žarišta u cilju unapređenja klijentove sposobnosti za tržišnu utakmicu i napredak u složenom poslovnom okruženju.

Široka paleta usluga koje pruža Revsar u području revizije i konsultantskih usluga, uključuje: Reviziju privrednih društava u skladu sa domaćim propisima i Međunarodnim standardima revizije, izradu Due Diligence, konsultantske usluge pri spajanju i razdvajanju društava, konsultantske usluge u području vođenja poslovnih knjiga i računovodstvenih usluga, optimiziranje poreskog planiranja i ukupnog oporezivanja kao i konsultantske usluge u području strategije ulaganja.

Vizija: Ostati vodeća domaća revizorska kuća na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja će svojim radom doprinijeti razvoju revizijske struke u Bosni i Hercegovini, kao i šire.

Misija: Graditi dugoročne odnose sa klijentima na obostrano zadovoljstvo, potpomognute kadrovskim resursima, profesionalnim metodama rada i širokom lepezom usluga.

Kredo: Korporativni rast i raznolikost, koji predstavljaju sredstvo za unapređenje postojećeg poslovanja i aktivno širenje na nova područja djelovanja, te kreiranju novih mogućnosti i izazova kako za individualni profesionalni razvoj, tako i za napredak društva u cjelini.

Strategija: Nastaviti pružati najbolje usluge u području revizije, te na taj način zadržati povjerenje i poštovanje klijenata i poslovnih partnera, potpomognuto radnom sredinom u kojoj je poštovanje univerzalno, timski rad rutina, kreativnost ohrabrena, učenje trajno, a etika neupitna.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti