RM Company postala zastupnik britanskog Portwesta

06.10.2017. 10:52 / Izvor: Akta.ba
RM Company postala zastupnik britanskog Portwesta
OTVORI GALERIJU

RM Company će, uz saradnju sa Portwestom, pružiti tržištu Bosne i Hercegovine pristupačnu zaštitnu opremu po normama i standardima.

RM Company d.o.o. i ove godine već tradicinalno je učesnik Sajma ZEPS koji se sutra zatvara u Zenici.  Danijela Todorović komercijalista u pomenutoj kompaniji za poslovni portal Akta.ba je kazala kako su u okviru Sajma izložili kompletnu radnu opremu, od radne odjeće, obuće, radnih rukavica, šljemova, oprema za rad na visini, kišnog programa, maski...

"Od prošle godine proizvodnju smo proširili, stalno zapošljavamo nove radnike, a imali smo i implementaciju ISO standarda 9001 i 14001. Planiramo proširenje proizvodnje na tržište Hrvatske i Slovenije", kazala je Danijela, dodajući kako traže i nekoliko radnika zbog proširenja novog proizvodnog programa.

Ova kompanija nakon što je postigla zavidan uspjeh i izgradila kvalitetan doprinos na tržištu Bosne i Hercegovine sa opremom od svjetskog proizvođača MSA Safatey, uspješno je uspostavila i saradnju sa još jednim svjetskim brendom koji proizvodi visokokvalitetnu radnu i zaštitnu opremu po svim međunarodnim standardima.

"Radi se o saradnji sa firmom Portwest koja posluje više od 110 godina, zahvaljujući svojoj uspješnoj liniji radne i zaštitne opreme sa bazama proizvodnje u Velikoj Britaniji, Irskoj, Poljskoj, Dubajiu, Australiji i Americi", kaže Danijela.

RM Company će, uz saradnju sa Portwestom, pružiti tržištu Bosne i Hercegovine pristupačnu zaštitnu opremu po normama i standardima koji se zahtjevaju u našoj državi, omogućiti svim svojim klijentima brzu isporuku i biti na raspolaganju za sve proizvode koji se mogu naći u proizvodnoj liniji Portwest svjetske kompanije.

"Kako bismo odgovorili zahtjevima kupaca i usmjerili se i na izvoz, ove godine smo također izvršili certifikaciju našeg varilačkog odijela izrađenog od vatrootpornog materijala, dobivši pri tome CE znak", rekla je Danijela.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti