Vijesti

Rođenje Kreativnog Stava - Predstavljena prva WOMM agencija u Bosni i Hercegovini

13.09.2007. 07:51 / Izvor: eKapija.ba

U Sarajevu je u ponedjeljak, 10 septembra 2007. u restoranu Boulevard (UNITIC) predstavljen "Kreativni Stav", prva WOMM agencija u Bosni i Hercegovini i regionu. Na koktelu su prisustvovali, predstavnici vodećih kompanija iz BiH, mediji i brojni gosti iz poslovnog i javnog života.

Kreativni Stav okuplja kreativce, inovativne i motivirane osobe i podstiče ih na razmjenu ideja i mišljenja o proizvodima i uslugama, kreiranje pozitivnih vibracija te kvalitetniju komunikaciju između potrošača i kompanija. Kreativni Stav funkcioniše na WOMM platformi kao alternativnom mediju koji značajno doprinosi kredibilitetu marketinške poruke koju kompanije komuniciraju kroz tradicionalne medije. Kreativci imaju priliku probati proizvode i usluge ekskluzivno i podijeliti svoja iskustva sa drugim potencijalnim korisnicima. Na drugoj strani, kroz Kreativni Stav, kompanije pitaju kreativce za mišljenje kako bi unaprijediti kvalitet proizvoda i usluga i na taj na čin demonstriraju da je mišljenje potrošača društvena valuta, saopćeno je iz Via Medie.

Kreativni Stav predstavlja veliki iskorak naprijed u razvoju advertising tržišta u Bosni i Hercegovini. Više informacija o agenciji i tome kako možete postati član Kreativnog Stava potražite na www.kreativnistav.ba koja je u funkciji od subote, 15. septembar 2007.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti