Roto BH na GRAMES – DEMI 2019. predstavio svoj program proizvoda od plastike

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Roto BH na GRAMES – DEMI 2019. predstavio svoj program proizvoda od plastike

15.03.2019. 14:51 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Roto BH je predstavništvo slovenačke firme koja već 40 godina uspješno posluje na našem tržištu kao proizvođač proizvoda od plastike. Sa svojim proizvodima i ove godine su se predstavili na Banjalučkom sajmu GRAMES – DEMI 2019.

Amir Purić, vođa prodaje firme ROTO BiH za Akta.ba je kazao da su na sajmu predstavili svoj standardni proizvodni program namijenjen kako velikim kompanijama tako i domaćinstvima.

"Tradicionalno izlažemo na sajmu GRAMES pa smo tako i ove godine predstavili naš standardni program grupacije ROTO. To je naš program voda, rezervoara za vodu, separatora ulja i masti, septičke jame, zatim biološke pročiščivaće ali i sportski program u okviru kojeg je predstavljen kajak kanu, ali i program Agri i Garden", rekao je Purić.

Njihovi korisnici su kako industrijski potrošači tako i fizička lica koja su ekološki osvještena.

"Zakonske norme danas nalažu da se, kada je voda u pitanju, ugrađuju septičke jame, pročiščivaći separatori, time se i tržište nama otvara, potražnja je velika. A i ljudu su sve više ekološki osvješteni pa traže proizvode kao što su naši", kaže Purić.

Svojim proizvodima, kroz distributersku mrežu, pokrivaju cilju teritoriju BiH.

Purić kaže da će u nastavku svakako i dalje raditi na promociji svojih proizvoda ali i traženju novih klijenata.

I.M.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti