Sa KNEŽEVIĆ ENTERING do idealnih podnih obloga

10.03.2018. 09:50 / Izvor: Akta.ba
Sa KNEŽEVIĆ ENTERING do idealnih podnih obloga
OTVORI GALERIJU

Da li tražite široku ponudu Tarkett proizvoda za svoj pod?

Da li tražite široku ponudu Tarkett proizvoda za svoj pod?

KNEŽEVIĆ ENTERING je prodavnica podova koja vam pruža veliki izbor Tarkett proizvoda i inovativne usluge za sve tipove prostora: kancelarije, sportske prostore, stambene prostore, obrazovne i zdravstvene ustanove…

Tarkett proizvodi koje distribuiraju:

Parket

Ništa ne može da se poredi sa osjećajem prirodnog drveta. Njegova ljepota, snaga i upečatljiv karakter donose autentičnost svakom enterijeru. Drveni podovi se lako instaliraju uz klik-sistem i odmah nakon postavljanja - spremni su za upotrebu. Kompanija Tarkett iza sebe ima preko 125 godina stručnog iskustva, što je primjetno u dizajnu svake pojedinačne daske. Tarkett parket je izuzetno trajan jer je napravljen od višeslojnog tvrdog drveta, a takođe je tretiran lakom ili uljanim voskom radi pojačane izdržljivosti i lakšeg održavanja.

Laminat

Zahvaljujući svojoj konstrukciji, laminat je veoma otporan na oštećenja i ogrebotine prilikom svakodnevne upotrebe u Vašem domu. Može da izdrži težak nameštaj bez pojave udubljenja u podu. Površinski sloj laminatnog poda je otporan na ogrebotine i promjene boje, pa je laminat pogodan za prometne prostorije kao što su dnevna soba, hodnik i dječije sobe. Laminatni podovi nude mnogo mogućnosti kada je riječ o dizajnu prostorija. Dekorativni papir, koji čini gornji sloj laminatnog poda, nudi neograničene mogućnosti štampe - dezena parketa, pločica, kamena, grafičkih dezena...

Komercijalni vinil podovi

Vinil nije samo jedan proizvod. Tarkett asortiman heterogenih i homogenih vinila predstavlja čitavu porodicu podnih obloga različitih funkcionalnosti, pogodnih za veliki broj različitih prostora. Dostupan je u različitim konstrukcijama prigodnim kako za stambene prostore, tako i za prostore velike prohodnosti poput škola i bolnica

LVT

Pod je novo igralište uz luksuzan vinil dostupan u formi ploča ili dasaka. Na raspolaganju vam je širok varijetet šara, boja i stilova, a modularnost vam nudi mogućnost različitog kombinovanja. Luksuzne vinil ploče mogu se postaviti na više različitih načina: lijepljenjem (dobar izbor za prostore velike prohodnosti), loose-lay instalacijom (pogodne za brza renoviranja) i klik-sistem (za instalaciju bez lijepljenja). Pod je tretiran sa Top Clean površinskom zaštitom radi lakšeg održavanja i dodatne otpornosti na habanja, ogrebotine i fleke.

Komercijalni tepisoni

Tepisoni za poslovne i javne prostore predstavljaju posebnu vrstu tepisona, obzirom na to da moraju da zadovolje specifične zahtjeve koje nameće ovo područje upotrebe. Izdržljivi su, ne kližu se, lako se održavaju, udobni su, odlični su toplotni i zvučni izolatori koji utiču na udobniju, tišu i produktivniju radnu atmosferu. Sintelon carpets tepisoni se mogu postaviti u najrazličitijim poslovnim i javnim objektima.

Sportski podovi

Od višenamenskih podova za teretane, preko podnih obloga za takmičarske terene i joga studije - sve sportske površine moraju biti prilagođene specifičnim aktivnostima i očekivanoj težini tereta na dnevnom nivou. Tarkett podovi se proizvode u skladu sa najstrožim industrijskim standardima kako bi se sportistima pružila odlična i bezbjedna podloga, a pritom se održavanje učinilo lakim i ekonomičnim. Uz velik izbor boja i dizajna, pobjeda nikada nije izgledala tako dobro.

Ne oklijevajte: kontaktirajte KNEŽEVIĆ ENTERING kako biste dobili ponudu, poručili uzorke i bili sigurni da imaju na lageru proizvod koji vam je potreban!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti