Sa Oxygenom je lako do maksimalno učinkovitog predstavljanja vašeg poslovanja

25.05.2018. 09:27 / Izvor: Akta.ba

OXYGEN se bavi digitalnom i offset štampom, prodajom sredstava mobilnog marketinga, autografikom, rentanjem sredstava mobilnog marketinga

Direktna komunikacija sa potrošačima, zasigurno, zauzima jedno od najvažnijih mjesta u promotivnim budžetima. Sve više pažnje se usmjerava da se na pravi način i maksimalno učinkovito predstave proizvodi, usluge, djelatnosti kompanija.

Mnogo je pitanja koja se otvaraju u vezi s tim:

Kako organizirati promociju? Kako osigurati da imamo promotivni pult, reklamni pano, pozadinu za binu, stalak za kataloge / brošure / letke, a da se ne proizvedu visoki troškovi transporta, montaže / demontaže?

Kako urediti prodajno mjesto!? Kako nejjednostavnije i najsigurnije animirati pažnju potrošača…, kao i mnoštvo raznih i drugih pitanja, nejasnoća, nedoumica…?

Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja, koja se odnose na što učinkovitiju direktnu komunikaciju sa klijentom, će vam dati profesionalno osoblje Oxygen d.o.o. Sarajevo. OXYGEN štamparija se bavi digitalnom i offset štampom, prodajom sredstava mobilnog marketinga, autografikom, rentanjem sredstava mobilnog marketinga.

Oprema za promocije, degustacije, seminare, konferencije, sajmove…, kao i razne druge aktivacije, koja se lako prenosi, još lakše montira, te zauzima samo dio prtljažnika vozila manje i srednje veličine, sa izuzetno visokim kvalitetom štampe, a što i jeste Oxygen specijalnost , njihov razlog postojanja, njihova misija misija!

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti