Sa porukom "Fiskalizirajte efikasno – riješite trostruko" Datalab BH u Banjoj Luci predstavio rješenje 3П

04.12.2008. 16:21 / Izvor: eKapija.ba
Sa porukom 'Fiskalizirajte efikasno – riješite trostruko' Datalab BH u Banjoj Luci predstavio rješenje 3П

U Banjoj Luci, na Panevropskom univerzitetu APEIRON, je 04.12.2008. godine, povodom fiskalizacije u Republici Srpskoj, zainteresovanim firmama predstavljeno trostruko rješenje 3П (poslovno-informacioni sistem Pantheon, fiskalni štampač Professional i Podrška implementacionog partnera) sa porukom „Fiskalizirajte efikasno – riješite trostruko“. Prezentacija rješenja je organizovana u saradnji kompanije Datalab i implementacionih partnera: ALF-OM, COMPUTING SYSTEMS, EKOM i INFOCOM iz Banja Luke.

Kako se navodi u saopćenju Datalaba BH, učesnicima je pokazano kako da u najkraćem vremenu izvrše fiskalizaciju za svoju djelatnost. Osnovna ideja rješenja je obavljanje procesa fiskalizacije na efikasan način. Rješenje 3П sadrži kako poslovno-informacioni sistem, tako i fiskalni štampač, te potrebnu podršku.

Iskustva, koja Datalab ima iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, gdje je PANTHEON također prisutan, omogućila su pripremu programa na najefikasniji način za postojeće korisnike PANTHEON-a i one koji žele postati dio njihovog ekosistema, koji čini porodica od 4.982 kompanije (700 preduzeća u BiH) sa 15.408 korisnika u Adriatic regiji, saopćeno je za eKapija.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti