Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Sa Ulpianom vaša firma lako i brzo postaje dostupna svima u svijetu

16.05.2018. 08:57 / Izvor: Akta.ba

Globalizacija, razvoj interneta i telekomunikacija su uticali na privredu svuda u svijetu. Prisustvo na internetu danas je postalo jedan od presudnih faktora uspjeha na tržištu, bez obzira na veličinu kompanije ili djelatnost kojom se bavi.

Investicijom u web sajt, više niste ograničeni na svoj grad ili zemlju - Vaša firma lako i brzo postaje dostupna svima na svijetu. Web sajt je ogledalo firme i može mu pristupiti svako ko ima internet, bez obzira na udaljenost, radno vreme ili broj posjetilaca.

Šta će vam web stranica:

  • Vaša konkurencija je već ima
  • Gubite 70% klijenata/suradnika ako nemate kvalitetnu web stranicu
  • Web stranica je ušteda vremena i novca jer ne zahtjeva zaposlenike, a to je kao da imate otvoren dućan non stop pred očima cijelog svijeta

Za pravljenje zaista dobrih web sajtova, potrebno je da poznajete principe: marketinga, dizajna i psihologije kupaca.

Isto tako važno je i da budete u toku sa internet trendovima.  Internet se, kao i svijet u kome živimo, stalno mijenja. Uspješne formule za pravljenje sajtova iz prošlosti mogu biti kontraproduktivne u budućnosti.

U Ulpiani idu u korak s vremenom te vam nude usluge iz IT domene kao što su izrada web stranica, web aplikacija, mobilnih aplikacija kao i komepletnih informacionih sistema i rješenja.

Takođe nude i usluge konsaltinga iz raznih oblasti informationih tehnologija.

Za više informacije posjetite njihov web sajt www.ulpiana.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti