Saga RS kontinuirano fokusirana na rješavanje problema novih generacija

11.01.2016. 16:22 / Izvor: Akta.ba
Saga RS kontinuirano fokusirana na rješavanje problema novih generacija

Saga može da ponudi, projektuje i instalira celokupnu IT infrastrukturu koja je potrebna jednom preduzeću.

Saga može da ponudi, projektuje i instalira cjelokupnu IT infrastrukturu koja je potrebna jednom preduzeću.

Partnerstva sa svjetskim kompanijama i obučeno osoblje garantuju vrhunsku uslugu. Inženjering, strukturno kabliranje, aktivna mrežna oprema, serverska i klijentska rješenja, HW/SW, antivirusna zaštita, bezbjednost - biometrija, LAN/WAN mreže, IP telefonija, Infocus projektori...

Telekomunikacije

U ovoj oblasti Saga ima vrhunsko iskustvo u implementaciji različitih tehnologija, kako na Enterprise tržištu tako i na Telco/Carrier tržištu operatera i provajdera. Voice over IP, WAN/LAN, FR/ATM, Telco/Carrier rješenja, IP/MPLS, SDH, DWDH, Network Management rešenja, Soft Switch rješenja, Cable Distribution System.

Business Critical Computing i Data centri

"Wintel" i RISC/UNIX bazirani proizvodi i rješenja, serverska rješenja i serverski operativni sistemi, SAN/NAS, HP Openview, Network Management rješenja, klasteri, High Availability Reše-nja, podrška, konsalting i konsalting u oblasti bezbjednosti.

Klijentska/desktop rješenja

"Wintel" Based proizvodi i rješenja, UNIX/JAVA, JAVA Desktop System, Star Office, Mozilla, operativni sistemi, office aplikacije, periferijska oprema.

Collaboration & Enterprise Content Management

Document management, Oracle Collaboration Suit, Microsoft SharePoint®, Microsoft Exchange®, Sun-JAVA Enterprise System...

iBanking

Sagino iBanking rješenje predstavlja platrofmu koja integriše finansijske (eBanking) usluge, ali i ostale vidove komunikacije i servise koji postoje i koji korisnici već danas koriste (Facebook, Youtube, Twitter, Google), kao i one koji imaju otvoren API okrenut ka "lakoj" web integraciji.

Kontakt centri

U ovoj oblasti Saga nudi proizvode i rješenja Bankarskim sistemima, Telco/Carrier provajderima i operaterima, dok se neka rješenja mogu koristiti i u industriji zabave posebno na polju IVR. Pozivni centri, IVR (Interactive Voice Response), Kontakt centri, Registrofon, CRM (Customer Relationship Management).

Multikanalni sistemi za pristup radi prezentovanja podataka i obavljanja sigurnih transakcija

Sagini paketi za elektronsko bankarstvo omogućuju korisnicima da obavljaju bankarske poslove i transakcije sa bilo kog mjesta, i sa bilo kog aparata (pristupnog kanala), SMS, faks, Internet, telefon, mobilni telefon... 25 od 39 banaka koje posluju u Srbiji su klijenti kompanije Saga u raznim oblastima.

Dok je u oblasti kliringa Saga trenutno partner sa SVIH 39 BANAKA u Srbiji. eBanking, mBanking, KUBA, WEPLAT, WEPLATD, TBS, kliring, poslovna automatizacija, eSecurity.

Poslovna rješenja

ERP (Enterprise Resource Planning), Business Intelligence, Data Warehouse, Fraud Management, Revenue Assurance HP Openview, Enterprise Resource Planing, Avizo, Navision.

Profesionalni servisi

Saga svoju ponudu zaokružuje profesionalnim servisima u oblasti edukacije, konsaltinga, dizajna, i podrške. Saga je autorizovani servisni centar za proizvode sledećih partnera: HP, Sun Microsystems, Fujitsu Technology Solutions, APC, Hitachi Data Systems.

Vizija naše budućnosti

Misija - Informacione tehnologije mjenjaju način na koji živimo, učimo, radimo i zabavljamo se. Sebe vidimo kao kompaniju koja je najbolji partner, kako globalnim liderima koji razvijaju informacione tehnologije tako i poslovnim sistemima u neposrednom okruženju. Žeimo da sada i u budućnosti, na poljima razvoja, primene i integracije poslovnih rešenja, kroz primenu najnaprednijih informacionih tehnologija, našim klijentima omogućimo uspešan rast i ostvarenje poslovnih planova.

Vizija - Težimo da budemo inovativna kompanija, kontinuirano fokusirana na rješavanje problema novih generacija korisnika naših IT rešenja. Oblikujemo budućnost u oblasti ICT rješenja kreirajući vrijednosti i šanse za naše kupce, zaposlene, investitore i partnere.

Želimo da budemo lideri u kreiranju i razvoju najnaprednijih rješenja koja prevode napredne informacione tehnologije naših globalnih partnera u vrijednosti za lokalne poslovne subjekte kroz naša profesionalna rješenja i usluge. Želja kompanije je da doprinese uspjehu i zadovoljstvu njenih klijenata preko poboljšanja kvaliteta i upravljivosti sopstvenog poslovanja, a svojim dioničarima da omogući dodatnu vrijednost.

Za potrebe korisnika usluga, zaposlenih, investitora i svojih partnera, kompanija usmjerava svoje snage ka virtuelizaciji, automatizaciji i optimizaciji sistemskih rješenja u cilju integracije sa svim sistemima koji su dio globalne kompjuterske mreže.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti