Sajam "Interagro": Priznanje za mikrokreditnu fondaciju MI - BOSPO

25.09.2012. 11:30 / Izvor: eKapija.ba
Sajam 'Interagro': Priznanje za mikrokreditnu fondaciju MI - BOSPO

Na XI Međunarodnom poljoprivrednom sajmu "Interagro" koji se održao u Bijeljini Mikrokreditna fondacija MI-BOSPO dobila je plaketu "Za najuspješniju prezentaciju proizvoda". Poljoprivredni sajam u Bijeljini je jedna od najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini i atraktivno je mjesto za prezentaciju i razvoj agrobiznisa.

Među mnogim izlagačima na sajmu svoje proizvode prezentirale su i članice MI BOSPO Mreže žena u biznisu, koje su svojim kvalitetnim prehrambenim proizvodima, kao i originalnim rukotvorinama privlačile veliku pažnju javnosti.

"Ova nagrada potvrđuje naš rad i svjedoči o velikom angažiranju svih zaposlenika MI-BOSPO-a kao i članica Mreže žena u biznisu. Plaketa je potvrda kvalitetnog rada i motiv za dalje", kazala je Sanja Marinković, Klub koordinatorica MKF MI-BOSPO Mreže žena u biznisu.

Mreža žena u biznisu, projekat kojeg MI-BOSPO provodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj, USAID, pruža podršku ženama i njihovim nastojanjima da pokrenu novi biznis i uspješno vode svoja preduzeća i farme.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti