Saniteh Zagreb: Vrhunski proizvodi za kosu

05.08.2014. 08:29 / Izvor: eKapija.ba
Saniteh Zagreb: Vrhunski proizvodi za kosu

Moto Saniteha iz Zagreba je: Prekrasna kosa. Stvarnost, a ne iluzija…Ispunjenje želja i snova,a ne pokušaj. Iza Saniteha je 5 godina kreativnosti, inovacija , razvoja i uspona.

Moto Saniteha iz Zagreba je: Prekrasna kosa. Stvarnost, a ne iluzija…Ispunjenje želja i snova, a ne pokušaj…

Iza Saniteha je 5 godina kreativnosti, inovacija , razvoja i uspona. Ponosni su na brandove kojima su uspješno proželi hrvatsko tržište. Ponosni su na proizvode koji svojom vrhunskom kvalitetom govore dovoljno te svoju funkcionalnost odražavaju na zadovoljnim licima kupaca, bilo u profesionalnim djelatnostima bilo u osobnoj njezi.

Cilj tvrtke SANITEH d.o.o. je dobar poslovni odnos, što podrazumijeva potpuno zadovoljstvo i od strane partnera te odličnu komunikaciju i zdravu konkurentnost.

Švicarski proizvođač VALERA od 1955. godine je ime za prestižnost i ekskluzivnost, za dugi životni vijek trajanja uređaja i stalni napredak u modernim inovativnim rješenjima. Sretni smo što su hrvatski frizerski majstori prepoznali mogućnosti VALERA proizvoda.

BE GORGEOUS – je naredba koju treba shvatiti ozbiljno! BUDI PREKRASNA uz novu tehnologiju ugradnje vrhunskih ekstenzija, poručuje švedski proizvođač.

GIRARDI mijenja pogled na svakodnevni život i ispunjava vaše želje za brzom promjenom izgleda svojim umetcima, repovima, perikama i ostalim dodacima za savršene i moderne frizure.

DIKSON kozmetika za kosu u službi je naroda već više od 30 godina. Prepoznatljiva kvaliteta, svakome poznata i potrebna njega koja zadovoljava svakog klijenta.

O'RISING kozmetika za kosu poznata već dugi niz godina na tržištu u prvom redu kao linija za liječenje problema kose i vlasišta. Mnogim novitetima svake sezone širi mogućnosti liječenja isključivo prirodnim sastojcima kao npr. matične stanice, kore kinina drveta i ostalim supstancama koje nam priroda pruža.

MANIC-PANIC će svojim nijansama polupermanentnih boja oduševiti mlađu populaciju koja može konačno i na našem tržištu pronaći ono što su do sada morali naručivati iz Amerike. Uz boje tu su i gliter-gelovi za kosu u svim bojama, gelovi koji svijetle u mraku, fluorescentni gelovi i boje i ostali „crazy“ program.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti