Saradnja ASA AUTA i BASF Coatings GmbH

18.04.2013. 12:28 / Izvor: eKapija.ba
Saradnja ASA AUTA i BASF Coatings GmbH

Kompanije ASA AUTO i BASF Coatings GmbH potpisali su ugovor o saradnji. Na ovaj način proizvodi renomirane firme kao što je BASF Coatings će biti dostupni u mreži ovlaštenih partnera ASA Auta.

Kompanije ASA AUTO i BASF Coatings GmbH potpisali su ugovor o saradnji. Na ovaj način proizvodi renomirane firme kao što je  BASF Coatings će biti dostupni u mreži ovlaštenih partnera ASA Auta.

„ASA AUTO ovim ugovorom proširuje paletu proizvoda koje krajnjim kupcima nudi kroz mrežu svojih ovlaštenih partnera. BASF Coatings proizvodi i prodaje automobilske boje i premaze marke Glasurit koja je već poznata bh. tržištu“, ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje ASA Auta.  

Ova prestižna kompanija, oformljena davne 1888. godine u Hamburgu i poslovanje zasniva na tri ključna faktora: inovativna rješenja, uspješna partnerstva i globalna prisutnost.

„Tradicija stara 125 godina bazirana je na proizvodnji boja i lakova koji rafiniraju i štite površinu vozila. Njihov cilj je ekološki i estetski zadovoljiti najviše standarde kvalitete i tehnologije“, dodaje Kozadra.

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti