Saradnja ski-centra "Ravna planina" i Studentskog centra

29.11.2017. 10:32 / Izvor: Akta.ba
Saradnja ski-centra 'Ravna planina' i Studentskog centra

Direktor Studentskog centra Pale Damjan Škipina i vlasnik ski-centra “Ravna planina” Veljko Golijanin potpisali su jučer Sporazum o saradnji.

Direktor Studentskog centra Pale Damjan Škipina i vlasnik ski-centra “Ravna planina” Veljko Golijanin potpisali su jučer Sporazum o saradnji koji se odnosi na pružanje usluga smještaja posjetiocima ovog ski-centra.

Škipina je rekao novinarima da se saradnja odnosi na korištenje smještajnih kapaciteta i sportskih terena za potrebe ski-centra “Ravna planina”. 

"Studentski centar raspolaže sa 530 ležaja tako da ćemo pružanje usluga za posjetioce ski-centra `Ravna planina` omogućiti u periodu kada su smještajni kapaciteti za studente prazni i to od 1. januara do 15. januara 2018. godine i u ljetnom periodu od 15. jula do 15. septembra", navodi Škipina. 

On kaže da ovakav sporazum otvara prostor za saradnju sa drugim sportskim klubovima i opštinom, jer su 530 ležaja kojim raspolaže Studentski centar dovoljan kapacitet za bilo kakvu ozbiljniju kulturnu, zabavnu i sportsku manifestaciju. 

Škipina ističe da Studentski centar ima parking i noćnog čuvara, raspolaže sportskim terenima za fudbal, basket, odbojku, a sve su sobe trokrevetne i dvokrevetne sa kupatilima i internetom. 

Portparol i marketing menadžer ski-centra "Ravna planina" Borislava Purković kaže da je ova saradnja od velikog značaja jer ski-centar nema svoje smještajne kapacitete. 

"Na svojim smještajnim kapacitetima ćemo raditi u budućnosti. Ove sezone ostvarujemo saradnju sa Studentskim centrom Pale koji otvara mogućnost za sve koji su zainteresovani da zimske dane provode u našem ski-centu jer će imati i smještaj nadomak samog skijališta, čiji su smještajni kapaciteti urađeni po najvišim standardima", naglašava Purkovićeva. 

Ona ističe da je ski-centar pogodan za grupe, ski-škole, sportske klubove koji su voljni i željni da svoje pripreme ili raspuste provedu u njihovom skijalištu. 

Prema njenim riječima, pripreme za zimsku sezone su u završnoj fazi, a i gondola je u fazi montiranja. Кabine su stigle, pravi se vještački snijeg i za sada sve teče planiranom dinamikom. 

"Otvarenje sezona trebalo bi početi između 5. i 10. decembra, tako da prvu Fis trku imamo već zakazanu od 14. do 17. decembra, te se nadamo da će nas vrijeme poslužiti", kaže Purkovićeva. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti