Sarajevo osiguranje bilježi stalni rast poslovanja na tržištu osiguranja

05.04.2019. 09:06 / Izvor: Akta.ba
Sarajevo osiguranje bilježi stalni rast poslovanja na tržištu osiguranja

"Sarajevo osiguranje d.d." je profesionalni brend i lider na tržištu osiguranja u BiH.

"Sarajevo osiguranje d.d." je profesionalni brend i lider na tržištu osiguranja u BiH. Stalno unapređenje poslovanja i porast premije potvrđuje stabilan rast i razvoj Društva (u prošloj godini je imalo rast veći od šest posto u odnosu na prethodnu godinu).

Prisutni su trendovi rasta u svim vrstama osiguranja, a naročito osiguranja motornih vozila. Kompletna usluga osiguranja pruža se na stanicama osiguranja za kontrolu tehničke ispravnosti vozila koji stručnim pregledom vozila zadržava i unapređuje njihovu tehničku ispravnost u cilju sigurnosti i zaštite osiguranika. Na stanicama Sarajevo osiguranja za kontrolu tehničke ispravnosti vozila možete zaključiti i sve ostale vrste osiguranja kao i na svim ostalim prodajnim mjestima Sarajevo osiguranja d.d.. Takav poslovni pristup moguća je stalnom edukacijom uposlenika u poslovima osiguranja i davanju kvalitetene i profesionalne usluge osiguranicima.

"Ovakvim poslovnim pristupom naši klijenti mogu zaključiti sve vrste osiguranja koje su im potrebne na mjestu koje je za njih najpovoljnije", rekao je za poslovni portal Akta.ba direktor sektora prodaje u Sarajevo osiguranju, Muhidin Olovčić.

Isti pristup približavanja poslovne usluge Sarajevo osiguranja njihovim klijentima prisutan je i u dijelu prijave, procjene i naplate šteta (štete na motornim vozilima i štete na osiguranoj imovini).

"U skladu sa potrebama naših osiguranika unapređuju se postojeći proizvodi osiguranja i razvijaju novi, tako da se u potpunosti mogu zaštititi imovinski interesi naših osiguranika (zaštita stečenog stepena bonusa kod AO osiguranja, naknada za štetu nastalu u slučaju sudara, osiguranje imovine u periodu odsustva osiguranika, zdravstveno osiguranje za vrijeme putovanja u inostranstvo kao i asistencija na putu u slučaju kvara na vozilu)", rekao je Olovčić.

Posebna pažnja, pored zaštite imovine i imovinskih interesa osiguranika daje se i na zaštitu njihovog zdravlja i liječenja u slučaju povreda i nezgoda (osiguranje nezgode, dopunska zdravstvena osiguranja, životna osiguranja sa štednjom).

Takav poslovni pristup pruža kvalitetnu osiguravajuću zaštitu života i zdravlja naših osiguranika i potpunu zašitu njihove imovine, a Sarajavo osiguranju stalni rast poslovanja i rast profesionalnog ugleda na tržištu.

Briga za klijente i imovinu u BiH s pravom nas svrstava u vodeću domaću kompaniju ćije se poslovanje uvijek ocijenjuje kao društveno vrlo korisno.

"Strategija poslovnog razvoja Sarajevo osiguranja ima namjeru da zadrži i unapređuje takav pristup u poslovanju i u vremenu koje je pred nama."

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti