Vijesti

Sarajevo: Potpisivan Ugovor o sponzorstvu između Konzuma i nogometne reprezentacije BiH - Doprinos unapređenju bh. sporta

13.08.2009. 16:08 / Izvor: communis

U prostoru prodajnog objekta Maxi Konzuma u sklopu BBI Centra u Sarajevu, 12. augusta 2009. godine, Ismir Brkić, direktor Konzum d.o.o. Sarajevo i Munib Ušanović, generalni sekretar Nogometnog saveza BiH potpisali su Ugovor o sponzorstvu nogometne reprezentacije BiH.

Ugovor je potpisan na period od 10 mjeseci, čime je Konzum postao sponzor nogometne repezentacije BiH, dok će Jana i Sarajevski kiseljak biti službene vode nogometne reprezentacije BiH.

Obje potpisane strane obavezale su se na saradnju na području marketinga. Ujedno Konzum planira uskoro pokrenuti i marketinšku kampanju, čiji će glavni protagonisti biti upravo Miroslav Ćiro Blažević te igrači nogometne reprezentacije BiH.

Konzum kroz saradnju sa NSBiH daje svoj doprinos unapređenju bosanskohercegovačkog sporta, a sve sa ciljem postizanja što boljih sportskih rezultata. Konzum je sinonim za kvalitetu i uspjeh te je u tom smislu logična poveznica sa sportskim i nogometnim talentima bosanskohercegovačkog nogometa, navodi se u saopštenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti