Sarajevo PR Open – "Novi mediji u funkciji PR-a": Zbog velikog interesovanja rok za prijave produžen do 20.03.2009. godine

13.03.2009. 12:02 / Izvor: eKapija.ba
Sarajevo PR Open – 'Novi mediji u funkciji PR-a': Zbog velikog interesovanja rok za prijave produžen do 20.03.2009. godine

Rok za prijave na drugi Sarajevo PR Open produžen je zbog velikog interesovanja do 20.03.2009. godine. Druga jednodnevna konferencija Sarajevo PR Open o temi "Novi mediji u funkciji PR-a" održat će se 26.03.2009. godine u hotelu Hollywood u Sarajevu i okupit će stručnjake iz oblasti odnosa s javnošću iz Bosne i Hercegovine i regije, navodi se u saopćenju.

"Drago nam je da vlada veliko interesovanje za jednodnevnu konferenciju Sarajevo PR Open, jer je zainteresovanost dokaz da su PR praktičari zaista prepoznali značaj dodatne edukacije i nadogradnje vlastitih saznanja i iskustava. Ponosni smo što je dobar odziv studenata kojima smo omogućili da učestvuju na konferenciji uz 50% popusta, što je potvrda da naši studenti, budući PR stručnjaci, već sada rade na svom dodatnom obrazovanju, što će u budućnosti doprinijeti razvoju PR struke", izjavila je Lejla Brčaninović, Project Manager.

Učesnici će imati priliku da od domaćih i regionalnih predavača saznaju sve o njihovim iskustvima sa novim medijima koje su koristili u PR kampanjama.

Za dodatne informacije i prijavu svi zainteresovani mogu posjetiti web stranicu www.sarajevopropen.ba.

"Sarajevo PR Open", u organizaciji agencije Prime Communications, je tradicionalna konferencija koja okuplja PR profesionalce i omogućava svim zainsteresovanim dodatno educiranje, uspostavljanje kontakata i budućih saradnji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti