Sarajevska Alternativa početkom 2017. godine otvara firmu u Beogradu

31.12.2016. 10:25 / Izvor: Akta.ba
Sarajevska Alternativa početkom 2017. godine otvara firmu u Beogradu
OTVORI GALERIJU

Zakupljeno je skladište površine 1.700 m2 odakle će se za područje Srbije vršiti distribucija robe iz proizvodno-prodajnog asortimana Alternative.

Održano je još jedno tradicionalno svečano okupljanje uposlenika firme Alternativa u hotelu Hollywood.

Direktor Društva se obratio svim prisutnim, sa osvrtom na poslovanje u protekloj godini. Istaknuto je da je ovo najuspješnija godina u historiji firme, jer su ostvareni najbolji finanasijski rezultati.

Svi radnici  su upoznati sa stepenom gotovosti projekta nove tvornice termopanela. Direktor je zatim izrazio svoje zadovoljstvo dinamikom realizacije građevinskih i mašinskih radova na novoj tvornici.

Prijem prvih dvadeset šlepera opreme očekuje se u drugoj polovini januara.

Početkom 2017.godine planirano je otvaranje firme u Beogradu. Zakupljeno je skladište površine 1.700 m2 odakle će se za područje Srbije vršiti distribucija robe iz proizvodno-prodajnog asortimana Alternative.

Najistaknutijim radnicima u protekloj godini dodijeljene su novčane nagrade.

Poslije večere, prisutni su se zabavili uz tombolu i bogate nagrada, koje su u potpunosti oduševile naše uposlenike. Radnici su u znak zahvalnosti Direktoru uručili koristan i lijep poklon.

U muzičkom dijelu programa večeri, kolektiv Alternative, zabavljali su pjevači Mirela Beganović i Elmedin Kadrispahić sa svojim orkestrom. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, kao i svake godine i svi su se dobro zabavili i uživali.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti