Sarajevski Printex oficijelni Expert Partner Lexmark asortimana

27.03.2014. 13:36 / Izvor: eKapija.ba
Sarajevski Printex oficijelni Expert Partner Lexmark asortimana

Lexmark International, nudi preduzećima svih veličina širok asortiman proizvoda za štampanje i izradu slika, softver, rješenja i usluge koje korisnicima omogućavaju da manje štampaju i više štede.

Kompanija Printex d.o.o. Sarajevo postala je oficijelni EXPERT PARTNER LEXMARK asortimana proizvoda.

"Ovim ugovorom naša kompanija će biti u mogućnosti ponuditi profesionalna rješenje u programu Lexmark printera i potrošnog materijala. Lexmark slovi za jednog od vodećih proizvođača uređaja za štampanje i izradu slika, softvera, te rješenja i usluga koje korisnicima omogućavaju da manje štampaju i više štede", navode iz ove kompanije.

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) nudi preduzećima svih veličina širok asortiman proizvoda za štampanje i izradu slika, softver, rješenja i usluge koje korisnicima omogućavaju da manje štampaju i više štede. Perceptive Software, samostalna softverska kompanija unutar kompanije Lexmark, vodeći je dobavljač softvera za upravljanje poslovnim sadržajem, koji omogućava organizacijama da jednostavno upravljaju cijelim životnim ciklusom dokumentacije i sadržaja, olakšava poslovne procese i pruža veću efikasnost u radu.

Lexmark proizvodi se prodaju u više od 170 zemalja u Severnoj i Južnoj Americi, Europi, na Bliskom istoku, u Africi, u Aziji, na Pacifiku i Karibima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti