Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

SBO: Posjeta sajmu INTERPACK 2017 u Dusseldorfu

Ovaj je sajam prepoznat u svijetu i od izuzetne važnosti za globalne tvrtke tj. male i srednje kompanije kao i tradicionalno slične proizvođače.

05.02.2018. 10:18 / Izvor: Akta.ba

Predstavnici Salona bankarske opreme posjetili su sajam u Dusseldorfu INTERPACK 2017, ostvarili nove kontakte s potencijalnim klijentima i dobavljačima, ostavili trag i saznali mnogo novosti u svijetu  inovativnih načina pakiranja i vezivnog dizajniranja.

Ovaj je sajam prepoznat u svijetu i od izuzetne važnosti za globalne tvrtke tj. male i srednje kompanije kao i tradicionalno slične proizvođače. Tu je svakako na prvome mjestu vidljiv kompletan tehnološki napredak u trendovima  vizionarskog koncepta.

Ogroman broj događanja za vrijeme sajma im je kao posjetiteljima dao nove idejne koncepte sa inspirativnim vrijednostima na globalnoj razini.

Svakako će Salon bankarske opreme ovo iskustvo iskoristiti u budućem poslovanju u cilju upotpunjavanja zadovoljstva, kako dosadašnjih tako i budućih klijenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti