Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

SEC Banja Luka vaš odabir kod najma prostora za sastanke i promocije

Prenesite im vaše želje i pretpostavke kako treba da izgleda vaš radni prostor a u SEC-u će pokušati da vam izađu u susret.

30.06.2017. 12:43 / Izvor: Akta.ba

Ako trebate ugodan, klimatiziran, suvremeno i andragoški opremljen prostor, diskretan, a u centru grada (u neposrednoj blizini zgrade Vlade RS i Gradskog parka Mladen Stojanović) za održavanje konferencija, seminara, okruglih stolova, promocija, savjetovanja, radionica, proslave diplomskih ispita, sastanaka kao i svih drugih vrsta svečanosti.

SEC Banja Luka može biti Vaš odabir.

Socijalno-edukativni centar Banja Luka (SEC) nalazi se u novoizgrađenom prostoru na 660m2. Objekt karakteriziraju četiri bitne osobine: pristup objektu i prostorijama za rad prilagođen je osobama s invaliditetom, objekt je energetski efikasan i opremljen obnovljivim izvorima energije, prostor za rad opremljen je svim suvremenim tehničkim pomagalima (oprema za prezentaciju, veliki broj podnih utičnica i sl.) i u potpunosti je prilagođen za andragoško-radionički pristup u radu. Sve to garantira potpuni komoditet i vrhunske uvjete za rad.

Imaju i malu kafeteriju koja se može koristiti kao prostor za koktele ili stanke. Također su u mogućnosti ponuditi usluge cateringa.

Na najam se nude 4 prostorije (od 30 – 90 m2) u kojima su moguće tri osnovne postavke:

  • Kongresna postavka – kapacitet ca.40 mjesta;
  • Učionička postavka – kapacitet ca. 30 mjesta;
  • Kino postavka – kapacitet ca. 80 mjesta.

Prenesite im vaše želje i pretpostavke kako treba da izgleda vaš radni prostor a u SEC-u će pokušati da vam izađu u susret.

Cijene najma:

  • najam do 2 sata – 60,00 KM
  • pola dana najma – 100,00 KM (08:00h – 12:00h/12:00h – 16:00h/16:00h – 20:00h)
  • cjelodnevni najam (8 sati) – 160,00 KM (08:00h – 16:00h/16:00h – 20:00h)
  • cjelodnevni najam (8 sati) vikendom – 200,00 KM (zbog angažmana dodatne osobe koja se brine o objektu SEC-a)

U cijenu najma uračunato je i korištenje sve neophodne opreme (projektor, kompjuter, flipchart i sl.).

Postoji mogućnost dogovora i produljenja za sve varijante i potrebe korištenja prostora u skladu sa gore navedenim okvirima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti