Vijesti

Sejari isporučio prvi NEOPLAN Trendliner autobus u BiH

29.07.2008. 13:22 / Izvor: eKapija.ba

Nakon što je firma Sejari d.o.o Sarajevo veoma uspješno organizirala i obavila "MULTITALENT PUTOVANJE" po Bosni Hercegovini u februaru 2008. godine, ubrzo potom je i prodala prvi MULTITALNET AUTOBUS koji je promoviran tom prilikom.

Firma Kompas d.o.o. iz Istočnog Sarajeva postala je vlasnik prvog Neoplan Trendlinera Ü – (12,25 m) u Bosni i Hercegovini.

Isporuka Trendlinera izvršena je 23. 07. 2008.godine na obostrano zadovoljsto predstavnika firmi Kompas i Sejari.

Karakteristike ovog svestranog autobusa su: motor MAN D 2066 LUH – EURO 4, sa sinhron- manuelnim 6-to brzinskim mjenjačem i 55 sjedišta visoke turističke klase, saopćeno je iz Sejari - ja.

On je jednostavno multitalent: autobus za duža ugodna turistička i daleka putovanja, međugradski i linijski prevoz.

Trendliner je prije svega ekonomičan – sa minimalnim troškovima korištenja, produženim intervalima servisiranja. Njegove prednosti u odnosu na konkurentske proizvode iz iste klase ogledaju se u činjenici da su mjesečni intervali održavanja produženi, tako da korisnicima omogućava bezbrižanu i nesmetanu eksploataciju.

Sa ugodnom i prihvatljivom cijenom, te budućnošću koja osigurava sigurnu dobit za korisnike u vidu buduće vrijednosti vozila, on predstavlja najprofitabilniju varijantu za kupce, navodi se u saopćenju.

Najkompletniji autobus u svojoj klasi će zasigurno postati "top" autobus među potencijalnim kupcima kojima je potrebno vozilo za različite namjene sa primamljivom cijenom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti