Sicon Sas: Prodaja, instalacija, servisiranje sistema neprekidnog napajanja

15.03.2016. 15:23 / Izvor: Akta.ba
Sicon Sas: Prodaja, instalacija, servisiranje sistema neprekidnog napajanja

Firma Sicon Sas d.o.o. Tuzla osnovana je 1991. godine a od 1996. godine osnovna djelatnost firme je prodaja, instalacija i servisiranje sistema neprekidnog napajanja.

Firma Sicon Sas d.o.o. Tuzla osnovana je 1991. godine a od 1996. godine  osnovna djelatnost firme je prodaja, instalacija i servisiranje sistema neprekidnog napajanja. Sicon Sas d.o.o. ovlašteni je ditributer francuske kompanije SOCOMEC UPS, osnovane 1922. godine, za Bosnu i Hercegovinu.

Pored UPS-ova i istosmjernog napajanja, Sicon Sas d.o.o.  korisnicima isporučuje i instališe diesel agregate, kako bi im pružili kompletnu podršku te obezbijedili tehničke preduslove za dug neovisan rad bez obzira na kvalitet ili samo prisustvo mrežnog napajanja.

Kvaliteta uređaja i osposobljenost kadrova firme Sicon Sas d.o.o.  prepoznale su mnogobrojne tvornice, institucije, banke i trgovački lanci koji su u proteklim godinama postali kupci njihovih proizvoda i usluga. Uvjereni su da su, svi oni koji su im ukazali povjerenje, zadovoljni nivoom pruženih usluga a potvrda takvom uvjerenju ja svakodnevno proširenje njihove referentne liste.  

Stalna poboljšanja performansi samih uređaja, tehnička opremljenost firme i permanentno usavršavanje kadrova, garancija su njihove budućnosti. Uposlenici pristupaju maksimalno ozbiljno svojim dužnostima uvjereni da su na pravom putu pa je i rezultat vrhunska podrška svim korisnicima njihovih usluga.

Iz Sicon Sasa ističu da su 15.06.2000. godine od Slovenačkog instituta za kvalitet i mjeriteljstvo (SIQ) dobili certifikat ISO 9001: 2000 za prodaju, instalaciju i servisiranje sistema neprekidnog napajanja i uspješno prošli sve recertifikacije, a 2008. godine su uspješno prešli na standard ISO 9001:2008.

Firma Sicon Sas d.o.o. Tuzla može kvalitetno odgovoriti svakom zahtjevu, iz njihove djelatnosti, koji im postavite a svaki njihov kupac će prepoznati iskrenu želju za saradnjom.

Više na: www.sicon.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti