Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Sicon SAS vam nudi konsultantske usluge, implementaciju standarda i edukaciju

13.04.2018. 08:08 / Izvor: Akta.ba

Konsultantske usluge, implementacija standarda i edukacija

Sicon SAS d.o.o. Tuzla, ima resurse i kompetencije da vrši edukacije i implementacije ISO standarda 9001:2015, 14000:2015, HACCP, HALAL kvalitete.

Teme edukacije su upoznavanje sa zahtjevima standarda, kratkim postupkom implementacije i postupkom certificiranja.

Edukacije se vrši  u njihovim prostorijama ( max. 10 polaznika)  ili In-house ako organizacija ima više od 7 polaznika, uz  dobre primjere iz prakse, kao i odlične materijale.

Vrše potpunu implementaciju Sistema upravljanja po gore navedenim standardima i pripremu  Organizacije za certifikacijski postupak.

Projekt implementacije se odvija u nekoliko faza koje podrazumijevaju edukacije o zahtjevima standarda, edukacije o izradi dokumentacije, kao i osposobljavanje za Interne auditore.  Zajedno sa organizacijom izrađuje svu potrebnu dokumentaciju po zahtjevima Standarda. Educiraju uposlenike o menadžerskim metodama kao što je SWOT analiza, Brainstorming, Brainwriting, Izbor problema, Dijagram toka, itd. U sklopu Implementacije vrše i Interni audit, izrađuju dokumentaciju nakon Internog audita i pripremaju Organizaciju za certifikacijski audit 1 i 2 korak.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti