Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Sinanović: Centrometal peći su pronašle svoje tržište u BiH

Sinanović prednost domaćeg sajma vidi u direktnom kontaktu i direktnoj prodaji te profiliranju kupaca.

19.04.2019. 11:12 / Izvor: Akta.ba

Na 10. Grapos-Expo sajmu u Gračanici svoju lepezu ponude je predstavila i kompanija Vrhpolje Promet iz Sanskog Mosta koja je i zastupnik ali i uvoznik više brandova za BiH.

Esad Sinanović, vlasnik kompanije Vrhpolje Promet kaže da redovno posjećuju evropske sajmove i da su u zadnje vrijeme učestvovali na sajmovima u Budimpešti i u Frankfurtu koji se sa bh sajmovima ne mogu porediti jer je nivo organizacije ali i visine kotizacije za učešće isuviše visok. Samim tim je, kaže, sve na višem nivou.

Na domaćem sajmu izlažu aktuelne proizvode brandova Centrometal, Unidelta, Reventon te antifriz Heizung Oil, njemačke pumpe Heil a Sinanović prednost domaćeg sajma vidi u direktnom kontaktu i direktnoj prodaji te profiliranju kupaca. 

"Mi mnogo robe prodamo tokom trajanja sajma i tim smo uvijek zadovoljni. Najviše prodajemo Centrometal peći, one su zaista pronašle svoje tržište u BiH ali isto tako u fokusu su nam i italijanski usisivači za pepeo.", kaže Sinanović.

 

N.K.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti