Širbegović oborio rekord: U oktobru proizvedeno i montirano 80.000 m2 objekata

14.11.2019. 11:51 / Izvor: Akta.ba
Širbegović oborio rekord: U oktobru proizvedeno i montirano 80.000 m2 objekata

U toku mjeseca oktobra proizvedeno je i montirano cca 80.000 m2 na tržištu zemalja EU, Srbije i Bosne i Hercegovine.

U toku mjeseca oktobra proizvedeno je i montirano cca 80.000 m2 na tržištu zemalja EU, Srbije i Bosne i Hercegovine. I pored toga što se radi o vrlo zahtjevnim i složenim projektima ispunili smo ugovorene rokove, saopćeno je iz kompanije Širbegović Inženjering.

"Svi projekti su urađeni bez primjedbi na kvalitet radova na šta smo posebno ponosni. Postignuti obim izvedenih radova na vrlo zahtjevnim projektima je još jedna potvrda naše profesionalnosti i posvećenosti svih zaposlenih", ističu.

U 2019. godini najavljuju rast od 25 posto u odnosu na prošlu godinu, što predstavlja kontinuitet u razvoju i proširenju tržišta.

U toku je ugovaranje značajnih projekata koji treba da budu realizovani u toku 2020. godine.

"Izuzetno smo zadovoljni sa našom tržišnom pozicijom i povjerenjem kupaca. Ovi rezultati ne bi bili mogući bez maximalnog zalaganja svih zaposlenika. Jedan od ključnih ciljeva, na čijem ostvarenju učestvuje cijeli menadžment je upravljanje ljudskim resursima sa ciljem obezbjeđenja zadovoljstva svih zaposlenika i očuvanju potrebnog broja zaposlenih. Veliko je postignuće da smo proteklom periodu uspjeli obezbijediti uslove za naše zaposlenike na taj način da odlazak iz BiH nije njihova opcija što značajno utiče na rasterećenje firme i fokus na realizaciju posla. Zadovoljstvo naših poslovnih partnera kao i zadovoljstvo naših zaposlenika uvijek je predstavljalo naš glavni cilj. Koristimo priliku da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na povjerenju koje su nam ukazali", poručuju iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti