Skaka i Ećo razgovarali o ambicioznim planovima i projektima

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Skaka i Ećo razgovarali o ambicioznim planovima i projektima

07.06.2019. 15:04 / Izvor: Akta.ba

Direktor firme Ećo Company Suad Ećo sastao se danas u Vijećnici sa gradonačelnikom Sarajeva Abdulahom Skakom. Razgovarano je o ambicioznim planovima Gradske uprave Grada Sarajeva, prvenstveno o projektima koji će biti implementirani u narednom periodu a koji će promovirati kulturu, vrijednosti i potencijale grada, ne samo na lokalnom nivou nego i šire.

Gradonačelnik Skaka je naglasio da će realizacija ovih projekata biti idealna prilika za domaće kompanije iz industrije namještaja i opremanja enterijera da apliciraju te pokažu potrebni nivo kreativnosti i stručnosti, ali i kvalitete. 

Direktor Ećo je prezentirao uspješne poslovne rezultate kompanije iz proteklog perioda kao i projekte ekskluzivno i originalno opremljenih enterijera u BiH i inostranstvu, zahvaljujući kojima  se firma Ećo Company prometnula u lidera u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera.

Također, istakao je da firma Ećo Company u potpunosti može odgovoriti na zahtjevne projekte kakvi će biti projekti Grada Sarajeva. Ećo je pozvao gradonačelnika Skaku i njegove saradnike u posjetu firmi Ećo Company kako bi se na licu mjesta uvjerili u mogućnosti Inside dizajn studija i fabrike namještaja.

Gradonačelnik Skaka je rado prihvatio poziv za posjetu firmi te posebno iskazao interesovanje da se detaljnije upozna sa uslovima u kojima posluju bh. kompanije. Osvrnuvši se na mogućnosti promocije bh. kompanija, Skaka je istakao da će tome posvetiti posebnu pažnju u narednom periodu, prvenstveno tokom sastanaka sa stranim delegacijama, saopćeno je iz ove kompanije.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti