SoftConsulting: Novi e-Priručnik u ponudi

15.09.2015. 09:15 / Izvor: Akta.ba

Priručnici su nastali kao rezultat prethodnih iskustava u radu i praktične primjene određenih teorijskih modela, kroz usluge koje su izvršene za potrebe klijenata u oblasti standardizacije operativnih...

Za uočeni nedostatak osnovnih teorijskih znanja i vještina, za praktično djelovanje zaposlenika u organizacijama, SoftConsulting s.p. Tuzla je kreirao set standardizovanih priručnika. Ovu problematiku, poslovni priručnici trebaju da “savladaju”, u svakodnevnoj praktičnoj primjeni poduzetničkih inicijativa, sa ciljem bolje i kvalitetnije organizacije rada i ekonomike poslovanja organizacija.

Svi priručnici su nastali kao rezultat prethodnih iskustava u radu i praktične primjene određenih teorijskih modela, kroz usluge koje su izvršene za potrebe klijenata u oblasti standardizacije operativnih aktivnosti i unutrašnjih poslovnih procesa.

SoftConsulting s.p. Tuzla je, u avgustu  2015. godine, pripremio novi e- Priručnik.

Sadržaj priručnika možete preuzeti klikom na Osnove primjene CRM-a, a preporučujemo Vam da pogledate i promotivni video koji se nalazi u nastavku.

Novitet u ponudi je da se svi e-Priručnici mogu naručiti putem specijalizirane web trgovine za prodaju knjiga – knjiga.ba

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti