SoftConsulting redizajnom obilježio 4. godine djelovanja

25.03.2014. 13:27 / Izvor: eKapija.ba
SoftConsulting redizajnom obilježio 4. godine djelovanja

Nakon uspješnog pokretanja poslovnog portala http://savjetnik.ba/, prije četiri godine, SoftConsulting s.p. Tuzla je povodom obilježavanja još jedne godine tržišnog djelovanja izvršio redizajn portala.

Nakon uspješnog pokretanja poslovnog portala http://savjetnik.ba/, prije četiri  godine, SoftConsulting s.p. Tuzla je povodom obilježavanja još jedne godine tržišnog djelovanja izvršio redizajn portala u vizualnom i funkcionalnom smislu. Kompletnu tehničku implementaciju redizajna portala izveo je Leftor d.o.o. Tuzla. Na taj način ove dvije firme, koje su potekle iz BIT centra,  nastavile su sa razvojem partnerskih aktivnosti.

Redizajn virtuelnog savjetnika izvršen je sa ciljem usklađivanja  novog SoftConsulting logo-a kroz promjenu vizuelnog identiteta poslovnog portala http://savjetnik.ba/. Riječ je o web portalu koji sadrži korisne informacije koje mogu pomoći poduzetnicima da poboljšaju svoj učinak kroz analizu postojećih poslovnih problema i razvoj budućeg poslovanja. Osnovno mjerilo poslovanja SoftConsultinga je proaktivan pristup unapređenju poslovanja, a posebna pažnja se posvećuje realizaciji postavljenih poslovnih ciljeva u kratkom roku, što je postignuto i redizajnom virtuelnog savjetnika.

"Redizajn portala prepustila sam Leftoru jer sam znala da će njihov razvojni tim ove aktivnosti najkvalitetnije i najbolje izvršiti, a da će prijenos postojećih sadržaja biti obuhvaćen u cijelosti", kazala je Lejla Softić, konsultantica za poslovni razvoj i osnivač SoftConsulting s.p. Tuzla, te dodala da se kroz primjenu novih tehnologija za redizajn web stranice nastavlja partnerska suradnja sa Leftor d.o.o. Tuzla.

Osim vizualne promjene, redizajn omogućava posjetiocima portala novo iskustvo u pronalaženju poslovnih savjeta i informacija neophodnih za unapređenje poslovanja. Pored toga zadržane su sve funkcionalnosti staroga portala, a najveće promjene se odnose na izgled početne stranice.

"Posjetite http://savjetnik.ba/ i isprobajte sve funkcionalnosti redizajniranog portala, te otkrijte što se nalazi u rubrikama: Kutak za klijente i Savjet dana. Upoznajte se sa mogućnostima novog portala savjetnik.ba i putem društvenih mreža, na kojima možete pratiti dnevno izabrane poslovne informacije. Informacije o tržišnim trendovima, mjesečno se objavljuju kroz sadržaje u newsletter-u", poručila je Softić na kraju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti