SoftConsulting - Virtuelni savjetnik: 5+ godina tržišnog djelovanja

06.04.2015. 09:06 / Izvor: eKapija.ba
SoftConsulting - Virtuelni savjetnik: 5+ godina tržišnog djelovanja

Ekonomija znanja i na njoj zasnovano poslovno savjetovanje je osnovna karakteristika poslovnog koncepta – virteulnog savjetnika. Povodom obilježavanja 5. godišnjice...

Osnivanjem SoftConsulting s.p. Tuzla i pokretanjem poslovnog portala www.savjetnik.ba, prije 5 godina, započela je misija virtulenog savjetnika: kreirati inovativne, razvojne i marketing solucije za ostvarenje tržišnih ciljeva klijenata.  Ekonomija znanja i na njoj zasnovano poslovno savjetovanje je osnovna karakteristika poslovnog koncepta – virteulnog savjetnika ( www.savjetnik.ba).

Posebnu zahvalnost za ukazano povjerenje, u proteklih 5 godina, SoftConsulting s.p. Tuzla duguje svim klijentima i poslovnim partnerima  koji su prepoznali nastojanje virteulnog savjetnika da obezbjedi dodatnu vrijednost na BH tržištu kreiranjem, u pravo vrijeme, pravih informacija neophodnih za poslovanje u 21. stoljeću.

Svim potencijalnim klijentima, sa kojima će u narednom periodu, biti ostvarena poslovna suradnja, želimo prenijeti iskustvo stečeno u proteklom periodu. Klijenti najbolje poznaju vlastito poslovanje, a poslovni konsultant  je karika koja nedostaje u upravljanju poslovanjem jer iz “druge” perspektive posmatra Vaše poslovne aktivnosti, predlaže nove ideje i poslovne koncepte za unapređenje Vašeg poslovanja. SoftConsulting s. p. Tuzla nastoji potaknuti sinergijske efekte kroz zajednički rad, ostvariti pozitivne efekte naše interakcije i omogućiti klijentima kvalitetnu implementaciju njihovih razvojnih projekata.

Ukoliko imate još uvijek nedoumicu ili pitanje:  Zašto 5+?

Odgovor je slijedeći: Radimo iz entuzijazma prema unapređenju poslovanja i poslovnog okruženja u kojem djelujemo, ali sa mirnom savješću da će naši poslovni savjeti biti korisni za klijente i da smo uspješno izvršili preuzete konsultantske obaveze. 

U proteklom periodu, na poslovnom portalu www.savjetnik.ba, objavljeno je 340 tekstova i to:

  • rubrika Poslovne zanimljivosti sadrži 121 tekst sa definicijama osnovnih pojmova koji se koriste u svakodnevnom poslovanju;
  • u rubrici Poslovna literatura objavljen je 131 autorski tekst od čega je 66 tekstova objavljeno i na korisničkim stranicama Datalab doo Sarajevo, a 65 prezentacija je dostavljeno direktno klijentima na e-mail adrese;
  • u rubrici Savjet dana kreirano je 88 autorskih tekstova sa praktičnim preporukama iz oblasti: menadžmenta, finansija, marketinga i razvoja poslovanja.

Sve arhive tekstova dostupne su klijentima putem pretplatničkog paketa usluga i biće kontinuirano dopunjene u skladu sa potrebama i interesovanjima klijenata, ali i aktuelnim tržišnim trendovima. U narednom periodu, u interaktivnoj komunikaciji sa Vama, planiramo razvijati nove teme i :

  • kreirati sadržaje u skladu sa Vašim potrebama
  • pružiti odgovore na pitanja koja su od posebnog značaja za Vaše poslovanje
  • preporučiti linkove koji su aktuelni i interesantni. 

U nadi da ćemo prednosti digitalne ekonomije približiti klijentima, te na taj način uticati na razvoj i unapređenje cjelokupne BH poslovne klime, unaprijed se zahvaljujemo na ostvarenom kontaktu.

Povodom obilježavanja 5. godišnjice tržišnog djelovanja, SoftConsulting s.p. Tuzla nagrađuje ukazano povjerenje klijenata.

Svim učesnicima projekta Ideje & Radionice ® koji izvrše prijavu i uplatu kotizacije do 30.06.2015. godine, za jednu od tema po izboru klijenata, SoftConsulting s.p. Tuzla daruje 1 e-Priručnik (gratis).

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti