Sokolački Fates među najuspješnijim firmama u Republici Srpskoj

18.04.2013. 08:52 / Izvor: eKapija.ba
Sokolački Fates među najuspješnijim firmama u Republici Srpskoj

Privredna komora Republike Srpske nagradila je 20 kompanija za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda. Među nagrađenima je i sokolačka Fabrika tepiha „Fates“, kojoj je Komisija za izbor najuspješnijih u privredi dodijelila Posebno priznanje za prepoznatljiv kvalitet i razvoj.

Privredna komora Republike Srpske nagradila je 20 kompanija za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda.

Među nagrađenima je i sokolačka Fabrika tepiha „Fates“, kojoj je Komisija za izbor najuspješnijih u privredi dodijelila Posebno priznanje za prepoznatljiv kvalitet i razvoj.

„Našem Privrednom društvu, dodijeljeno je priznanje za mašinsko tkani tepih „super tebris“. Ova nagrada nam znači mnogo, jer došla kao potvrda višegodišnjeg rada i nastojanja da spasemo preduzeće od daljeg propadanja, kakva samo imali na našem prostoru u proteklih dvadesetak godina. Uspjeli smo što drugi nisu; spasiti imovinu firme i ne ostaviti radnike bez posla“, kaže direktor Fabrike tepiha „Fates“ Miodrag Dupljanin.

Prema njegovim riječima, ovo priznanje je povrda za rad menadžmenta, ali i radnika u samoj fabrici, koji su zajedno sa upravom iznijeli teret poratnih teškoća u poslovanju privrednih društava. Zaposlene u „Fatesu“ posebno raduje što je ovo posebno priznanje došlo od Privredne komore Republike Srpske, koja promoviše domaći kvalitet pod sloganom „Naše je bolje.“

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti