Solar Star posjetio sajam solarne industrije u Munchenu

24.06.2013. 16:18 / Izvor: eKapija.ba
Solar Star posjetio sajam solarne industrije u Munchenu
OTVORI GALERIJU

Jedna od bitnih stvari za Solar Star je da se njezini uposlenici što bolje upoznaju tematikom fotonaponskih sustava kako bi mogli veoma učinkovito prenijeti svoja znanja i iskustva klijentima.

Kompanija SOLAR STAR je poslala svoje uposlenike u posjet sajmu Intersolar u Munchenu kako bi se što bolje upoznali sa solarnom energijom i svim ostalim komponentama vezanim za solarnu industriju. Inače, Intersolar je vodeći svjetski sajam solarne industrije i njezinih partnera koji se održava na četiri kontinenta. Cilj sajma je povećati udio solarne energije u opskrbi energijom. Sajam u Munchenu pruža vrhunske usluge, a time izložbe i međunarodne konferencije zajedno pridonose tvrtkama, tehnologiji i najvažninjim osobama tržišta širem svijeta. Intersolar ima više od 20 godina iskustva u otvaranju tržišta, pružanju stručnih znanja i vještina, kao i stvaranje veza u solarnom poslovanju.

"Jedna od bitnih stvari za Solar Star je da se njezini uposlenici što bolje  upoznaju tematikom fotonaponskih sustava kako bi mogli veoma učinkovito prenijeti svoja znanja i iskustva klijentima, a time i svim drugim ljudima, jer činjenica je da ljudi na ovim našim područjima nisu dovoljno upoznati sa fotonaponskim sustavima. Pri razgovoru i komunikaciji sa svjetski poznatim brendovima u ovoj grani, a koji su i partneri sa Solar Star približavamo se društvu koje je trenutno na dosta većem nivou razvijenosti tehnologije od nas", navode iz ove kompanije. Dodaju da se radi se radi o tehnologiji koja još uvijek napreduje i koja i dalje nosi velike izazove.

U suradnji sa tvrtkom MY PV, odnosno sa gospodinom Ing. Dieter Greger-Dutzi uposlenici Kristijan Cvrtak, mag.ing.el. i Sanel Jusić, dipl.ing.el. su se upoznali sa partnerima Solar Star: Trina Solar, Suntech Power, Yingli Solar, SMA, Sungrow, Studer, Fronius, Schletter. Razgovarali su sa predstavnicima tvrtki, a time ostali pomalo i iznenađeni tehnologijom budućnosti. 

Intersolar Europe se održava svake godine na Messe Munchen. U 2012. godini na sajmu Intersolar sudjelovalo je 1909 svjetskih izlagača, a posjetilo je 66000 ljudi. Trenutna brojka za ovu godinu nije poznata, ali se očekuje dosta veći odaziv. Izložba se fokusira na područje fotonaponskih sustava, proizvodnju fotonaponske tehnologije, skladištenja energije i solarne termalne tehnologije. Od osnutka je Intersolar postao najvažnija platforma industrije za proizvođače, distributere, davatelje usluga i sve ostale partnere u solarnoj industriji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti