Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

SPORT NET inženjering: Izrada, nabava i montaža raznih sportskih artikala

Svojim znanjem i umijećem odgovaraju najsuvremenijim i najsofisticiranijim zahtjevima koji se javljaju pri opremanju sportskih i drugih objekata

17.02.2017. 08:08 / Izvor: Akta.ba

Ovo je priča o SPORT NET Inženjeringu te o njihovom trudu, zalaganju i profesionalnosti da učine ovu granu ljudske djelatnosti puno ljepšom i boljom- a to je sport. Sport kao simbol vrhunskog profesionalizma i kao simbol masovnog bavljenja sportskom rekreacijom za dobrobit svih nas.

Širom Bosne i Hercegovine grade se i obnavljaju sportske dvorane, škole, industrisjki i drugi objekti, a jedan od osnovnih djelatnosti tvrtke SPORT NET inženjering jest upravo opremanje takvih objekata.

Kompanija SPORT NET inženjering posluje na našem tržištu već gotovo 20 godina i među vodećima je u regiji u poslovima izrade, nabave i montaže raznih sportskih artikala, sportskih i industrijskih podova, umjetne trave, fasadnih i krovnih polikarbonathih ploča, ''decking'' podova, parkovskih mobilijara te mnogih drugih modernih proizvoda koji se koriste u sportskoj i industrijskoj infrastrukturi.

Svojim znanjem i umijećem odgovaraju najsuvremenijim i najsofisticiranijim zahtjevima koji se javljaju pri opremanju sportskih i drugih objekata te osim nabave i ugradnje nude i projektna riješenja za bilo koju vrstu sportskih borilišta, košarku, nogomet, rukomet, odbojku, tenis, atletiku, fitness te mnoge druge indoor i outdoor sportove.

Jedna od glavnih djelatnosti SPORT NET Inženjeringa je opremanje profesionalnih i školskih športskih dvorana te vanjskih sportskih terena gdje zastupaju renomirane Europske kompanije: Sport System, Limonta, Grabo, Sentai, Duol, MONDO, Gallina  i mnogi...

Sa ponosom stiču neke od glavnih referenci koje su sigurno ponajveće u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini, a to su prije svega:

 • Sportska dvorana ''Arena Zenica'' iz 2009 godine.
 • Gradska sportska dvorana ''Pecara'' u Širokom Brijegu iz 2004 godine.
 • Gradski stadion ''HŠK ZRINSKI'' iz 2014 godine.
 • Trening centar nogometne reprezentacije BiH u Zenici iz 2013 godine.
 • Fitness centar ''Star Šport'' iz 2001 godine.
 • Sportska dvorana ''Laktaši'' u Banjaluci iz 2011 godine.
 • Osnovna škola i sportska dvorana ''Pecara'' u Širokom Brijegu iz 2013 godine.
 • Sportska dvorana ''Vitez'' iz 2006 godine.
 • Osnovna škola i sportska dvorana ''Zalik'' iz 2014 godine.
 • Gradski stadion ''Bilino Polje'' iz 2012 godine.
 • Malonogometni teren ''Buško jezero'' iz 2014 godine.
 • Sportska dvorana ''Zavidovići'' iz 2013 godine.
 • Nogometni stadion ''Pecara'' iz 1998 i 2014 godine.

Ovo je samo jedan dio referenci među kojima su još desetci drugih sportskih objekata u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj, a prije svega posebno ističu veliki broj sportskih objekata u suradnji sa Zagrebačkim Holdingom te gradom Zagrebom.

U budućnosti nam je cilj još više napredovati u segmetnu samog projektiranja i održati stabilnost u poslovanju te zahvaljući novim investicijama  dodatno povećati  ionako već bogatu listu naših referenci, a prije svega tu mislimo na područje Bosne i Hercegovine i Hrvatske gdje imamo jako velike ambicije i prostora za napredak kako bi svim našim sugrađanima i njihovim najmilijim obogatili sportski život i ponudu.“ poručuju iz SPORT NET Inženjeringa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti