STARline dobio prvog certificiranog servisnog savjetnika za Mercedes-Benz

05.05.2017. 09:39 / Izvor: Akta.ba

STARline nudi cjelovitu prodajno-servisnu uslugu za putnički, transporterski, kamionski i autobusni program Mercedes-Benz vozila.

Da glavni grad BiH nije osiromašen za široku ponudu velike Zvijezde u automobilskoj industiriji, Mercedes-Benza, svjedoči prodajno-servisni centar STARline Sarajevo.

STARline nudi cjelovitu prodajno-servisnu uslugu za putnički, transporterski, kamionski i autobusni program Mercedes-Benz vozila, i ispunjava visoke stadarde poslovanja koncerna Daimler AG. STARline upošljava kvalitetne i provjerene kadrove iz autoindustrije, te je orijentisan na stalnu edukaciju i usavršavanje zaposlenih, a kao šlag na tortu, kompanija aktivno radi na unaprijeđenju svog kadra kroz različite vrste obuka, naročito kada su u pitanju servisne usluge.

Stoga je bitno napomenuti da je STARline prvi ovlašteni Mercedes-Benz servis koji u svom timu ima prvog certificiranog servisnog savjetnika na prostoru BiH.

STARline primjenjuje kontinuiran i zahtjevan sistem odabira i obučavanja servisnih savjetnika i servisnog osoblja, zbog čega su ispred konkurencije. Prema riječima direktora post-prodajnog sektora Jasmina Kulića.

"Uvijek smo spremni ponuditi klijentima brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu, kako u pogledu servisiranja vozila, tako i u pogledu narudžbe i ugradnje rezervnih dijelova".

Posvećenost ovom segmentu dokazao je i Armin Galošević, koji je nedavno postao prvi certificirani Mercedes-Benz servisni savjetnik u BiH upravo kroz djelovanje STARline-a. Galošević je završio cjelokupni niz edukacija kako bi unaprijedio poslovanje prodajno-servisnog centra STARline Sarajevo i klijentima pružio besprijekornu uslugu.

"Edukacije su bile intenzivne i obimne, ali smatram da je jako bitno klijentima ponuditi kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu. Kada predaju ključeve svog limenog ljubimca u naše ruke, možemo im garantovati vrhunsku uslugu što stvara dodatno povjerenje i lojalnost naših klijenata."

Ukoliko ste vlasnik vozila trokrake zvijezde svoj termin možete zakazati posjetom stranici www.starline.ba, putem maila: servis@starline.ba ili direktnim pozivom na +387 33 47 55 70. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti