Stop mikroorganizmima: Nova usluga Verlaba na tržištu BiH

14.01.2019. 13:47 / Izvor: Akta.ba
Stop mikroorganizmima: Nova usluga Verlaba na tržištu BiH

ZOONO tehnologija je bez boje, okusa i mirisa, te zagarantovano ne sadrži koncentracije alkohola i toksina, te je sigurna za upotrebu za ljude i životinje.

Firma Verlab d.o.o. Sarajevo u suradnji sa svojim renomiranim inostranim partnerima od sada u je mogućnosti da ponudi uslugu zagarantovane zaštite i uništavanja mikroorganizama u radnim prostorima svim postojećim i budućim klijentima na tržištu Bosne i Hercegovine.

"Na ovaj način pružamo uslugu prateći najnovije svjetske trendove zasnovane na najsavremenijoj tehnologiji, testirane i potvrđene od strane najreferentnijih svjetskih tijela. Riječ je o usluzi zasnovanoj na tehnologiji ZOONO", navode iz Verlaba.

ZOONO je antimikrobiološka formula koja pruža zaštitu od bakterija, mikroba, gljivica, virusa i ostalih mikroorganizama. Za razliku od svih ostalih antimikrobioloških sredstava dostupnih na tržištu BiH, jednim nanošenjem ZOONO sredstva zagarantovano je uništavanje od 99% mikroorganizama na tretiranim površinama i vazduhu, te obezbjeđena je zaštita od istih u trajanju od 30 dana, dok ostala antimikrobiološka sredstva obezbjeđuju samo kratkotrajno uništavanje mikroorganizama u trajanju od nekoliko minuta.

ZOONO tehnologija je bez boje, okusa i mirisa, te zagarantovano ne sadrži koncentracije alkohola i toksina, te je sigurna za upotrebu za ljude i životinje.

ZOONO tehnologija se uspješno primjenjuje u zdravstvenim ustanovama, laboratorijama, stomatološkim ordinacijama, apotekama, obrazovno - edukativnim ustanovama (vrtići, osnovne i srednje škole, Univerziteti), hotelima, restoranima, autobusnim i željezničkim stanicama, gradskom prevozu, teretanama, spa i wellnes centrima, sportsko rekreativnim ustanovama, bankama (na bankomatima), tržnim centrima i ostalim javnim prostorima gdje više osoba dolazi u dodir s površinama i vazduhom.

"Ukoliko želite da zaštite vas, vaše uposlenike, kao i sve vaše klijente, budite slobodni da nas kontaktirate. Stojimo na raspolaganju da Vam sve navedeno testiramo i demonstriramo na licu mjesta. Zaboravite na MRSA, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Ecoli, Proteus vulgaris, VRE, Legionella pneumophila, Salmonella i ostale slične bakterije! Recite STOP mikroorganizmima", poručuju iz firme Verlab.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti