Štrebaj.ba: Digitalna platforma 10. oktobra izlazi na bh. tržište sa pilot verzijom

30.09.2021. 08:24 / Izvor: Akta.ba
Štrebaj.ba: Digitalna platforma 10. oktobra izlazi na bh. tržište sa pilot verzijom

Riječ je o aplikaciji koja na jednom mjestu okuplja instruktore i učenike i nudi priliku za lakši I brži način pronalaska nastavnika u širokom rasponu.

Štrebaj.ba digitalna platforma 10.10. izlazi na bh. tržište sa pilot verzijom.

Riječ je o aplikaciji koja na jednom mjestu okuplja instruktore i učenike i nudi priliku za lakši i brži način pronalaska nastavnika u širokom rasponu.

"Ukoliko volite da prenosite svoje znanje, dajete instrukcije, i pomažete drugima u raznim sferama obrazovanja, onda je ova digitalna platforma baš za vas", navode osnivači ovog startupa.

Štrebaj.ba pruža učenicima i studentima od 7. razreda osnovne škole do kraja master studija instrukcije iz izuzetno širokog dijapazona predmeta, i ono najbolje, vi možete davati instrukcije iz bilo kojeg predmeta vi želite!

"Vi određujete cijenu časova, te svoje vrijeme organizujete prema svojim potrebama a mi vam omogućavamo platformu preko koje ćete uspjeti pomoći i drugima", ističu.

Podsjetimo, početkom juna ove godine Internacionalni Burch univerzitet upriličio je Dan poduzetništva pod nazivom "Demo Day 2021". Događaj je okupio sve startup-e Burch inkubatora i predstavnike kompanija prijatelja i partnera univerziteta na jednom mjestu. 

Studenti i srednjoškolci, koji su ostvarili najbolje rezultate na Start Me Up Highschool takmičenju – njih 10 imali su priliku da u 3 minute prezentuju svoja rješenja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti